Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hızlı şarj Galaxy S4'ü parçaladı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: hizli_sarj_galaxy_s4u_parcaladi_1457264576_9764.jpg]
Bir kullanıcının Galaxy S4 modeli, hızlı şarj adaptörüyle yandı!
Hızlı şarj teknolojisi, mobil cihazlarımızın yetersiz pil ömrü sunduğu günümüzde oldukça faydalı bir teknoloji. Bu alanda Qualcomm'un Quick Charge 3.0 gibi teknolojileri yer alırken, Samsung'un kendi geliştirdiği hızlı şarj teknolojileri de bulunuyor.
Bugüne kadar hızlı şarj adaptörlerinin, hızlı şarj desteklemeyen akıllı telefonlara bir zararı yok diye bilirdik. Çünkü bu adaptörler uyumsuzluk nedeniyle hızlı şarj etmiyor olsa bile, microUSB standartı aynı olduğu için telefonun destek verdiği hızda kullanılacak şekilde tercih edilebiyor. Ancak haberimize konu olan Galaxy S4 modeli, görünüşe bakılırsa Galaxy Edgemodelinin hızlı şarj adaptörüyle pek iyi anlaşamamış.
[Resim: bCyQN_1457264585_8314.jpg]
Şarj soketi eridi!

Reddit'te yaşadığı olayı dile getiren kullanıcı, gece Galaxy S4 akıllı telefonunu sevgilisinin Galaxy Edge hızlı şarj adaptörüyle şarja bırakmış ve uyumuş. Sabah kalktıklarında ise yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz gibi şarj soketinin sıcaktan eridiği görülmüş.
Her ne kadar teknik olarak hızlı şarj adaptörlerini desteklemeyen cihazlarda kullanmanın bir problemi olmasa da, bu olaydan sonra iki kere düşünmek gerek.
[Resim: pr7Sl_1457264597_5505.jpg]
Hızlı şarj? Yahu, bir batarya nin belli bir voltaj arayolu olmalı 1.6v-3.0v arası gibi zaten bunun ustundeki voltlara dayanan bir batarya olsa üretici neden 5v vermesin? Benim bir dusuncem var çoktandır; 1 tane 3000mah yerine 2 adet 1500mah batarya ve tek girişli gibi gözüken ama ikisininde şarj eden bir şarj cihazı olsa dünya güzel olmaz mı? Beyin bedava Açık Ağızlı Gülümseme
(06.03.2016 19:56)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hızlı şarj? Yahu, bir batarya nin belli bir voltaj arayolu olmalı 1.6v-3.0v arası gibi zaten bunun ustundeki voltlara dayanan bir batarya olsa üretici neden 5v vermesin? Benim bir dusuncem var çoktandır; 1 tane 3000mah yerine 2 adet 1500mah batarya ve tek girişli gibi gözüken ama ikisininde şarj eden bir şarj cihazı olsa dünya güzel olmaz mı? Beyin bedava Açık Ağızlı Gülümseme

Sürekli yanında taşıyabileceğin 10k-16k mAh'lık powerbank olsa daha rahat olmaz mı Gülümseme Hem güvenli hem de 4-5 defa şarj edebilme kapasitesine sahip.
bende var 10k mah çokta iyi şarj ediyo
tasinaabilir sarj guzel ama benim demek istedigim hizli sarj Açık Ağızlı Gülümseme dusjnsene 1 saatte 1000 mah aliyorsa bunu 2000mah olsa cok guzel olur hadi telefonda kisitli alan var yapamiypr olabilirler ama laptopta bence cok gerekli Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL