Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Visions (2015) Geçmişin Laneti TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kevin Greutert

Senaryo: L.D. Goffigan , Lucas Sussman

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.3

Dil: İngilizce



[hakkinda]Geçirdikleri trafik kazası sonucunda küçük bir çocuğun ölümüne sebep olan Eveleigh ve David çifti, yaşadıkları travmanın etkilerini üzerinden atmak için küçük bir kasabaya yerleşir. Eveleigh, bir süre sonra evin etrafında korkutucu sesler duymaya ve kimseye kanıtlayamadığı görüntüler görmeye başlar. Kasabada yaşayanların anlattıkları ile onu dehşete sürükleyen ipuçlarını birleştirerek bir cevap bulmaya çalışan Eveleigh, hem onun hem de doğmak üzere olan bebeğinin hayatını riske atan ölümcül bir labirente sürüklendiğinin farkında değildir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

pulpy : Gayet güzel bir gerilim filmi!...notu 6 ya da 7 düzeyinde fakat tüm hayatlarını birşeyleri yerin dibine sokmakla geçiren,dünyadan bi haber,her filme 1 puan verince zavallı egolarını tatmin ettiğini sanan ergenler ya da ergen zihinlilere inat notum 8 !
cinemale : Filmi sinemada izledim. Berbat bir film bekliyordum ama tahminimden daha iyi çıktı. Oyunculuklar çok iyi olmasa da, klasik hikayenin ilerleyişi açısından sıkılmadan izlenebilir. Çok orjinal bir konu değil, daha önce işlenen bir konuydu.
astraltrvlQ : Bana göre yanlış oyuncu seçimi yüzünden bir doku uyumsuzluğu oluşmuş. Özellikle; sanırım The Big Bang Theory'in hala devam eden ve izlediğim bir dizi olmasından sebep, Jim Parsons'ı doktor gibi göremedim. Sürekli "Şimdi bir espri patlatacak!" beklentisi içindeydim. Bunun dışında, kısa olmasından kaynaklı -jenerikler hariç 70 küsür dakika kadar- bir oldu bitti durumu söz konusu olsa da, birkaç sahne tüylerimi gerçekten diken diken etti. Klişe bir konuyu farklı bir şekilde ele almış olması ise filmin dikkat çekici yanıydı. Fena değil, denenebilir.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2474[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2474[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2924[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL