Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Locke (2013) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Fil İnir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steven Knight

Senaryo: Steven Knight

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 13 Haziran 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce



[hakkinda]Bir yapı şirketinde yönetici olan ve başarılı bir kariyere sahip olan Ivan Locke, iki çocuğu ve karısıyla birlikte sorunsuz bir hayat sürmektedir. Bu gidişat aldığı bir haberle son bulur. Arabasıyla çıktığı yolda kendini, hayatını ve sahip olduğu her şeyi sorgulamasına yol açan bu haberin ağırlığıyla mücadele ederken bir yandan da işiyle ilgili bir krizle uğraşmaktadır. Şirketi oldukça zarara sokabilecek bu krizi soğukkanlılıkla çözmeye çalışır. Ama yalın ve basit çözümler ve hiç kaybetmediği suküneti karşı tarafı sakinleştirmeye yetmez. Ivan Locke o telefon konuşması sırasında kariyerinin ve hayatının en zorlu sınavıyla karşı karşıya gelir. Arabasının içinde, kısa bir süre içerisinde gerçekleşecek olan felaketi durdurmak için zamana karşı koyma mücadelesi başlar. Öte yandan da tek başına çıktığı yolculukta kendi geçmişiyle de bir hesaplaşma içine girer.

Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film tek mekanda, Ivan Locke karakterinin arabasında geçiyor. Bu iddialı yapımın yönetmen koltuğu ise Hummingbird filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştiren senarist Steven Knight bulunuyor.

Bu filmin tek sloganı: "GERİ DÖNÜŞ YOK" [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Volk : Sahip olduğu her şeyi bir gecede, bir kaç saatte kendi elleriyle yok eden bir adamın hikayesi. Biraz daha zorlaştıralım, gerçek zamanlı olsun tam 1 saat 24 dakika. Hatta tek mekanda geçsin, tek bir oyuncuyla. İzleyici kızsın, acı bir tebessüm oluşsun yüzünde, gözleri dolsun. Hayata 1-0 yenik başlasak ta bir şeyleri doğru yapmak elimizde diyor Steven Knight. Ama en büyük övgü elbette çok sevgili Tom Hardy için. Seni çok seviyorum. Muhteşem bir yapım. İyi seyirler.
gri72 : Bir adam 84 dk boyunca bir araç kullanıyor ve sürekli telefon konuşması yapıyor ... Filmin özü bu..Filmi yalnızca "seyrederseniz " kesinlikle sıkılırsınız; fakat "anlamaya " çalışırsanız kesinlikle beğenirsiniz...

Tom Hardy tüm sinirlerini aldırmış bir psikolojyle ve müthiş etkileyici bir ses tonu ile kısaca başarı ile canlandırmış İvan Locke rolünü.
SoylentGreen : Tek mekanda geçen filmleri çok seven biri olarak bu filmin de çok çok sağlam bir film olduğunu düşünüyorum. Evet bütün film bir arabanın ön koltuğunda geçiyor ama adeta hayatın özetini çıkarmış film. Sürprizi bozmamak için filmin hikayesine ve ele aldığı meselelerin detayına inmiyorum.

Tom Hardy her zamanki gibi ezici bir performans göstermiş ve birbirine benzer karakterleri değil birbirinden çok farklı karakterleri ve her birinin hakkını vererek oynaması takdire şayan. Bu filmde de hayat verdiği Ivan Locke karakteri üzerine bir kompozisyon bile yazılabilecek bir karakter.

Filmde beni rahatsız eden tek sorun ki buna sorun bile denmez, filmde çok fazla diyalog olmasıydı, aralarda es yok, olsa bile saniyelik. İzleyenler belki bana katılmayacaklar ama biraz daha dingin bir yönetmenlik, biraz daha fazla görsellik ve biraz daha az diyalogla çok daha nefis bir iş çıkabilirdi ortaya, ama bu haliyle de müthiş bir film.

"Sıfır ile bir arasında çok fark vardır!". Bu da filmin kilit cümlesi. Filmi izlediğinizde ne olduğunu ve önemini anlayacaksınız. Aman oradan buradan konusunu okuyup sürprizlerin tadını kaçırmayın!

Ivan Locke delikanlılığın kitabını sil baştan yazan bir adam, filmi ismini de buradan alıyor zaten.
Tekrar tekrar izlenecek arşivlik bir film değil, ama müthiş bir film. Tek çekimlik, tek nefeslik...

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2466[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2466[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2917[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL