Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Blood of Redemption (2013) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Giorgio Serafini , Shawn Sourgose

Senaryo: Rey Reyes , Giorgio Serafini , Shawn Sourgose

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 4.5

Vizyon Tarihi: 24 Eylül 2013

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Los Angeles, California, USA

Bütçe: $2,000,000



[hakkinda]Güç,para,onu seven bir kadın ve idol bir kardeş:Quinn Forte hepsine sahiptir.Ayrıca onun düşmanları da vardır,bir gecede herşeyini kaybeder.Onu dairesinin içinden biri ihbar eder ve onu ele verir.Quinn tutuklandı.Onun babası Ceza İmparatorluğu'nun patriğini öldürmüştür ve kardeşi herşeyin arkasında Quinn'in olduğunu düşünüyordur.O hapishaneden serbest bırakıldığında geçmişinden kurtulmak ister ancak bu o kadar kolay olmayacaktır.Gön.:by.ucube:. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

AlCapone86 : Oyunculuklar ve karakterler çok zayıf. 90'ların televizyon filmi gibi. Ama şaşırtma komplo ve mafya filmlerinden hoşlanan arkadaşlar için izlenebilir. İzle ve sil o tarz bir film.
cevirimvar : Emektar kötü adamlardan ortalama bir aksiyon filmi. Filmdeki herkesi biliyorsunuz ve eski filmlerini seviyorsunuz. Ama film ortalama bir aksiyon filmi. Bütçe kısıtlı da ayrıca. Yine de aksiyon filmlerini sevenler için bir defalık izlemelik bir tercih seçeneği olabilir. Eski yüzleri görmek için değerlendirilebilir. Hepsi o. İyi seyirler.

Gelelim incelemesine…

Yönetmen Giorgio Serafini bu kadroyla DVD'lik filmler çekiyor son zamanlarda. Rush yakında çıkacak ve kadrosu ve kalitesi aynı. Bu filmi sevenler onu da izleyebilirler. Gelelim yaşlı kurtlara. Dolph Lundgren bu filmlerin emektarı. Emekliliğine daha var. Dövüş hareketleri yaşlılığıyla doğru orantılı olarak sahteleşmiş. Ama yine de izlenir. Billy Zane'yi her filmde görmekten bıkmış durumdayım. Her geçen gün daha az seçici oluyor ve daha kötü oyunculuklar çıkartıyor. Sharon Stone ile rollerini paylaştığı The Mule'yi bekliyorum. Sienna Miller'li Two Jacks de ilgi çekici olabilir. Dark Star Hollow kadrosu da jayda değer. Josh Hartnett, Elisha Cuthbert ve Christopher Lambert gibi isimler var. Tarantula'da ise Danny Trejo ile beraber. Hepsi vasat filmler olsa da zaman geçirmek için tercih edilebilirler. Ama Billy Zane'den bu vakitten sonra özel bir şey beklemek yanlış olur. Gianni Capaldi ise fena sayılmazdı. En azından yeni bir yüz. Vinnie Jones maalesef ki bu filmlerde devam ediyor. Seri bir şekilde ne bulursa oynuyor. Ama yarından itibaren sinemalarımızda yerini alacak olan ESCAPE PLAN'da Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger ile birlikte yer alıyor olması hala ölmediğinin kanıtı. Sinemada biletinizi şimdiden alın derim..!!! Bu bomba filmin dışında Life Outside, Schism ve 2014 yılında da daha da vasat bir yapım olduğundan neredeyse emin olduğum Redirected'te yer alacak. Çirkin kral Robert Davi ise Doonby ile perdede olacak. Jelly Howie ise bu ekibin peşine takılmakla iyi mi yapmış bilemiyorum çünkü gelecek vaad ediyor. Massi Furlan aslında kaliteli bulduğum bir isimdir ancak o da son 3 yılda kariyerini diplemiş durumda. Robert Miano zaten bildik bir vasat film yüzü.

Bir defa denenebilir. Aksiyon sevenler için iyi bir tercih. İyi seyirler…!!!
ibryucel : Bence bulaşmayın çok amatörce çekikmiş bir film...

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2464[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2464[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2915[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL