Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zafere Hücum (2013) Rush TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ron Howard

Senaryo: Peter Morgan

Ülke: İngiltere, Almanya, ABD

Tür: Aksiyon , Biyografi , Dram , Spor

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca

Çekim Yeri: Evolution Printing, Stanhope Road, Camberley, UK

Bütçe: $38,000,000 / Hasılat: $3,460,909



[hakkinda]İki kez Oscar kazanmış olan Ron Howard (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) iki kez Oscar’a aday olmuş senarist Peter Morgan’la (Frost/Nixon, The Queen) James Hunt ve Niki Lauda arasındaki acımasız rekabeti muhteşem bir şekilde anlatan Rush için bir araya geldi.

Epik aksiyon/dram filmi Rush’ta, Chris Hemsworth (The Avengers) karizmatik İngiliz James Hunt’ı, Daniel Brühl (Inglourious Basterds) ise disiplinli ve mükemmeliyetçi olan Avusturyalı Niki Lauda’yı canlandırıyor. Grand Prix yarış pistindeki çekişmeleri, bu iki sıra dışı karakter arasındaki farkı özetliyor.

Formula 1 yarışlarının ihtişamlı döneminde geçen Rush dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük rakiplerin ikisinin (yakışıklı İngiliz Hunt ve disiplinli, zeki rakibi Lauda’nın) heyecan verici gerçek hikayesini anlatıyor. Özel hayatlarına da dahil olduğumuz filmde iki yarışçının zafere ulaşmak için bir kısa yolun bulunmadığı ve asla hataların asla düzeltilemediği bir ortamda fiziksel ve psikolojik dayanıklılık sınırlarını nasıl zorladığını göreceğiz.

Olivia Wilde (TRON: Legacy) ve Alexandra Maria Lara’nın da (The Reader) rol aldığı Rush’ın yapımcılığını Andrew Eaton (A Mighty Heart), Howard, Oscar ödüllü Brian Grazer (Apollo 13, A Beautiful Mind), Eric Fellner (Senna, Tinker Tailor Soldier Spy), Morgan ve Brian Oliver (Black Swan), idari yapımcılığını ise Cross Creek Pictures, Exclusive Media, Todd Hallowell ve Tim Bevan üstleniyor.

Rush İngiltere, Almanya ve Avusturya’da çekilmiştir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

unforgettable34 : son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden.. baştan sona hız kesmiyor gerçek bi hikayeden alınmış olması ayrıca etkileyici.. aldığı puanı hakeden filmlerden kesinlikle sinemada izleyin..
cnsfrd : 2013'ün en iyi filmlerinden. ama izlemek 2014'te kismetmiş. 10 üzerinden 8'lik bir film, uzun vadede de 7.7. gibi bir yere otururu(yazar burda Niki'lik yapmaktadır.) biraz daha bi şeyler olsa bir başyapıt olacak filmdir. kesinlikle izlenmeli, arşivlenmeli ve ve dersler alınmalıdir. bazen arabaya pistin ortasında bırakmak gerekir. eğer hayattaysanız öncelikler vardır(bu söz Niki'den). ama neyin doğru olduğunu asla bilemeyiz (bu söz de Hunt'tan). izleyekalın.
Serkan Aydemir : Tipik bir ralli filmi olarak görünse de bu gibi hayatların içinde yaşanan dramı çok başarılı yansıtan bir yapım. Oyunculukta ayrı bir kalite katıyor. Gidişattan asla sıkılmıyorsunuz. Sona doğru da çok sağlam bir bitiş sizi bekliyor. Aslında geçmişe yönelik ralli bilgisi olmayanlar için yani gençler için daha güzel gelecek bir film. Sonda güzel bir şok sizi bekliyor. Yani beklenmedik bir şekilde bitti bu yüzden filme olan hissiyatım daha da arttı bu durum karşısında. İki f1 pilotunun kapışmasıyla başlıyor film. Daha sonra bu pilotların olanlara kendi bakış açısıyla ilerliyor senaryo. kamera olsun, kostüm, müzikler... çoğu açıdan güzel işlenmiş. Filmde birçok yerde oluşan duyguyu izleyiciye başarılı yansıtıyorlar. keyifli bir yapım sizi bekliyor anlayacağız.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2444[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2444[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2898[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL