Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karantina 2: Terminal - Quarantine 2: Terminal | 2011 | DVDRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Pogue

Senaryo: John Pogue , John Erick Dowdle , Drew Dowdle

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 5.3

Vizyon Tarihi: 27 Ocak 2011 (Fransa)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Las Vegas, Nevada, USA

Bütçe: $4,000,000



[hakkinda]Bir uçak esrarengiz bir virüs tarafından teslim alınır. Uçak indiğinde ise karantina altına alınır. Sağ kalan yolcular karantinadan kurtulabilmek için birlikte hareket etmek zorundadırlar.
İlk film (Karantina) hatırlayacağınız gibi İspanya yapımı REC'in yeniden çevrimiydi. Fakat Karantina 2'nin REC2 ile bir bağlantısı yok. Filmin yönetmeni John Pogue'yi The Skulls(2002), Ghost Ship(2002), US Marshals(1998) gibi filmlerden hatırlayabilirsiniz. (IMDB/Vikipedi) [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : İlkinde orijinalinden farklı bir seyir izleyen Hollywood bu seferde çok farklı şekilde ilerlemiş.İspanyolların iki filmi de bina da çekmesi ve hikayeyi şeytana bağlamaları sıkıcı gelmiş olacak ki; Hollywood aşırıcılara,teröristlere bağlamış .Filmimiz ilk filmle aynı zaman periyodun da geçiyor.Filmimizin kalitesi ve işlenişi üçüncü sınıf tv filmleriyle eş değer.Çünkü vasat oyunculuklar, hikayenin işlenişinde ki açıklar ve basitlikler,müziklerin basit gerilim filmlerinden alıntı olması ve hikaye finalinin çok basit bir şekilde bağlanması gibi etmenler bu filmi en iyi şekilde açıklıyor ama gerilim açlığı ve can sıkıntısı yaşıyorsanız ve elinizde seyredecek başka bir alternatifiniz yoksa seyredilebilir..Sonuç olarak filmimiz süper vasat şekilde özetlenebilir.Filmimiz; "seyretmeseniz de olur " kategorisinde.
rabulin : Filmin başlangıcı fena olmasa da karantina altına alınma sonrası çok da cezbedici değildi.10/5 puan ancak alır bence..
RealRamses : ilk filmi gibi buda gayet iyi.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2419[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2873[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL