Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Battlefield 5 Birinci Dünya Savaşında Geçebilir !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
(27.02.2016 18:44)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açık Ağızlı Gülümseme kurgulamak sınırsız bir şekilde abartılacak kadar geniş ve sınırsız ama yaşananlar yani geçmiş en doğru şekilde oyun senaryosuna aktarilsa hem insanlara tarihi eğlenceli yoldan ulaştırmış olur.

Dediğin tarz oyun çıksın bana da haber ver kardeşim Gülümseme
Cod 4 den sonra cod serisinden soğudum doğrusu. Zamanına göre oldukça gelişmiş ve güzel bir oyundu. Ben günümüz silahları taraftarıyım çünkü eski silahlar özellikle 1. dünya savaşı zamanından bahsedersek sniper havasında silahlar tek tek atan silahlar bu da beni pek sarmıyor doğrusu. Ama süngü savaşlarını güzel yansıtabilirlerse güzel bir eğlence çıkar ortaya.
(27.02.2016 19:27)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cod 4 den sonra cod serisinden soğudum doğrusu. Zamanına göre oldukça gelişmiş ve güzel bir oyundu. Ben günümüz silahları taraftarıyım çünkü eski silahlar özellikle 1. dünya savaşı zamanından bahsedersek sniper havasında silahlar tek tek atan silahlar bu da beni pek sarmıyor doğrusu. Ama süngü savaşlarını güzel yansıtabilirlerse güzel bir eğlence çıkar ortaya.
Günümüzdeki silahlarda x-ray silahı bile var ve bence bu kötü gibi o yüzden eskiler daha iyi ama kararına saygım var Gülümseme
bf5 1. dünya savaşında değil 2. dünya savaşında geçecek 1 tane gameplay videosu izlemişitim silahlara bakarsanız 2. dünya savaşında rusların kullandığı silahlar vardır.(nokta)
Teknoloji gelişir belli bir sınırdan sonra tüm yatırım silahlanmaya gider ve teknolojiyi bitiren dünya savaşları olur eğer dünya savaşları olmasaydı şuan ki teknoloji akıl almaz olurdu Açık Ağızlı Gülümseme 3. Dünya savaşı kaçınılmaz çünkü teknoloji son hız geliaiyor.
(27.02.2016 19:53)The stanbul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bf5 1. dünya savaşında değil 2. dünya savaşında geçecek 1 tane gameplay videosu izlemişitim silahlara bakarsanız 2. dünya savaşında rusların kullandığı silahlar vardır.(nokta)
Kaynağıı yazdım dostum. Süper
Sayfalar: 1 2
Referans URL