Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu (2015) Paranormal Activity: The Ghost Dimension TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - U
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gregory Plotkin

Senaryo: Jason Pagan , Andrew Deutschman , Adam Robitel

Ülke: ABD

Tür: Korku

IMDB Puanı: 4.5

Vizyon Tarihi: 23 Ekim 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Almanca

Bütçe: $10,000,000 / Hasılat: $18,297,124

Nam-ı Diğer: Paranormal Activity 5



[hakkinda]Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ailesinin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Taşındıkları bu evin garajında bir kamera ile bir kutu kaset bulan aile, bu sayede çevrelerinde gelişen paranormal olayları keşfetmeye başlayacaktır.
Gregory Plotkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George ve Dan Gill. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KatyCat : 4. film kötüydü, 3. film serinin en iyisiydi belki de, 2. si vasat bir korku filminden öteye geçemiyordu, 1. yani ilk film de fena değil diye nitelendirilebilecek bir filmdi.
Artık bu iş iyi/kötü film olayından çıktı; Paranormal Activity adı bir marka oldu. İnsanların büyük çoğunluğunun filmden haberi var, ilk filmin reklamı çok iyi yapılmıştı; yani yine gişede iyi işler yapar ama bence bu kadar uzaması sadece para kazanmak için yapılmış, zaten 4. filmi izleyenler de görmüştür, sadece çekmek için çekilmiş bir şeydi işte bu da öyle olacak.
Seriyi kötülemiyorum sadece bu kadar abartılmasını doğru bulmuyorum; yine başka kızdığım bir noktada çok sert eleştiri yapanlar.. Tamam anlatıldığı kadar harika bir şey değil bu film ama o kadar da kötülemeyin, çoğu saçma sapan korku filminin yanında gayet de güzel kalır. Filme kötü deyin, vasat deyin, idare eder deyin ama iğrenç veya rezalet gibi kelimeleri de kullanmayın bence.
SaintMax : Takip ettiğim serilerden birisi güzel olması dileğiyle bekliyoruz.
denisilin : Muhtemelen devamı gelecektir ama bence artık yeterli!... Seriyi bir şekilde birbirine bağlamaları güzel ama artık el kamerası, toby, siyah gözler, böööler ve uçan kaçan kafası kırılan insanlardan gına geldi... Bizim dabbe serisi gibi oldu çıktı film!

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2351[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2351[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2807[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL