Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sınırsızlar Kulubü (2013) Dallas Buyers Club TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jean-Marc Vallée

Senaryo: Craig Borten , Melisa Wallack

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Dram

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 07 Mart 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Japonca

Çekim Yeri: New Orleans, Louisiana, USA

Bütçe: $5,000,000 / Hasılat: $55,198,285



[hakkinda]Uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı Ron Woodroof'un hayatından esinlenerek beyazperdeye aktarılıyor. Ron Woodroof'a 1986 yılında AIDS yüzünden 30 günlük ömür biçilir. Teşhiş sonrası FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT'yi almaya başlayan Ron hızla ölümün eşiğine doğru sürüklendiğini fark eder. Çareyi ABD'de yasal olmayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan biri olan arkadaşı Eve Saks'ın da yardımıyla Ron farkıdna olmadan çevresindeki hastlar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur. "Dallas Buyers Club" olarak bilinen bu oluşum FDA'nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin çaresi olur ve dahası hastalar üzerinde onaylı AZT'den daha çok işe yarar. Fakat durum çok geçmeden fark edilir ve ilaç firmaları ve FDA Ron'a karşı büyük bir savaş açar. Film 30 günlük ömrü kaldı dendilen Ron Woodroof'un kişisel mücadelesine odaklanıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Divxteam : Matthew McConaughey 'in rolü için bu kadar kilo vermesi takdire şayan.Gerçekten de çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.İzlenesi bir film olmuş.En iyi oyuncu Oskarını kesinlikle alacaktır.
AgacaDalanVar : Bir insanın hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini gösteren bir film.

Bir biyografi seveni olarak film beni tatmin etti. Bu tür yapımlarda sonuç ne olacak diye beklemek gariptir. Bence biyografide tünelin sonunun nereye çıkacağından çok sizi tünelin içinde nelerin yaşandığı ilgilendirmelidir. Ben bu gözle baktım ve oldukça keyif aldım. Bizim kültürümüzde maço olarak niteleyebileceğimiz bir kişinin, insanları ve kendisini tanıdıkça hayat karşısında nasıl bir değişime uğrayabileceğini gördüm.

Fransızcayı öğrenmek ne kadar vaktinizi alır? 1 yıl? 3 yıl? Daha fazla? Peki size en sevdiğiniz insanın siz Fransızcayı 1 ay içinde öğrenemezseniz öleceğini söylesem öğrenmek ne kadar vaktinizi alırdı? Öğrenmek ve yaşamak üstüne inancın ve konsantrasyonunun önemini bir kez daha hatırlattığı için uygun bir vakit bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.

Soundtrackları çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

YIFY sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
Dlgn1968 : Yorumcu arkadaşlar bir oyuncunun rolü için kilo vererek fiziksel değişiklikler içine girmesini nasıl hayretle karşılıyorlar anlamış değilim.Neticede binlerce dolar para alıyorlar ve film bitince tıkabasa yiyebileceklerini biliyorlar.Dünyada birçok sporcu kilosunu korumak için spor yaşantıları boyunca perhiz yapıyor.Her mesleğin gerekleri var.Maden işçiside yer altında karanlık ve kirli gaz dolu ortamda ve göçük tehlikesiyle ömür boyu çalışıyor ve maaşı aktörün kazandığının yanında devede tüy kalır.Asıl bizi hayrete düşürecek şeyin olmadığı için yiyemeyip hayatını idame eden ve gururlarıyla ayakta kalan insanlardır.
Filmi çok beğendim.Mutlaka izlenecekler listenize ilave edin.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2343[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2343[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2799[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL