Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şef (2014) Chef TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jon Favreau

Senaryo: Jon Favreau

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: Los Angeles, California, USA

Bütçe: $11,000,000 / Hasılat: $44,882,812



[hakkinda]Carl Casper şık bir restoranda çalışan bir baş aşçıdır. Kendi mutfağına ait yemekleri nefistir ama lokantanın menüsüne bağımlı çalıştıkça yaratıcılığı ve ona bağlı olarak da yemeklerinin lezzeti düşüşe geçer. Üstelik önemli bir gurmenin yemekleri hakkında yaptığı olumsuz eleştiriler Carl için bardağı taşıran son damla olur.

Yeteneğine rağmen kariyerinde düşüşe geçtiğini hisseden Carl'a tam da bu dönem bir teklif gelir: ikinci el bir bir yemek karavanı al ve kendi işinin patronu ol! Oğlu Percy ve eski bir arkadaşı olan Martin’in yardımıyla Carl Amerika yollarında yemeğe ve yeni lezzetlere ve de en önemişi hayata dair tutkusunu yeniden keşfedecektir. - Gönderen: Onur Turan [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Turan : Her filmin illa şok edici kurgusu, derinliği, sağlam sinematografisi, entrikası olacak diye bir kaide yok.
Bu film gibi olabildiğince hayatın içinden, seyri keyifli, sade yapımları da izlemesi hoş oluyor... Hele bir de oyuncu kadrosu iyiyse...

"Yemek" teması üzerinden ne gibi bir kurgu beklenir ki zaten...
Adamlar farklı tatlar sunarak yemek yapıyorlar işte...
Bu tarz yapımlarda önemli olan kriter izleyiciyi bunaltmamasıdır. Bu film de son anına dek sıkmadan bir şekilde izletiyor, hakkını da veriyor.
Ama başta belirttiğim gibi "felsefik öğretilerle dolu, şaşırtıcı, müthiş heyecanlı" bir film istiyorsanız Chef uygun bir seçim olmaz haliyle.

Günümüzde yetişkinleri geçtim ufacık veletlerin bile sosyal paylaşım sitelerini nasıl aktif kullandıkları ortada... Doğrudur yanlıştır orası tartışılır ama reel hayatta durum neyse o sunulmuş. Ben de çok haz etmiyorum, şahsen Twitter hesabım bile yok ama şu dönemde sosyal medyanın gücünü hangimiz inkar edebiliriz?
Filmdeki bu mevzuyu "reklam yapıyorlar" veya oyuncular için "kahrolsun kapitalizmin köleleri" moduna sokmayı kusura bakmayın saçma buluyorum.
Ayrıca twitter, facebook gibi koca sitelerin böylesi basit bir film üzerinden reklama pek de ihtiyacı olmasa gerek.

Sonuç olarak; gerçekten açken değil, mümkünse yemek yerken izleyin ama öyle fasondan yemek değil; en azından şöyle özenerek hazırladığınız bol malzemeli bir sandviç & tost olsun.
Aksi halde izlemesi ızdırap verici olabilir.
Megaohm : Filmin yarısında kalkıp mutfağa gittim, bir kaç gün önceden kalma 2 tane kumru buldum,peynir sucuk domates doldurup tost tavasında iyice pişirdim ve filme devam ettim..Pazar kahvaltısında sofranızı iyice donatıp ailece izlerseniz daha güzel olur..
leopar1972 : Samimi, içten ve ailenizle izleyebileceğiniz nefis bir filim olmuş... Bu arada şefin çocuğuna yaptığı "Kaşarlı tost vari" bir çıtır çıtır, ısırdığınızda kaşarı ağzınıza sünerek geldiği sandiviçi canım çekti ne diyeyim.."Açken falan izlemeyin" benden demesi. "Hiçbir doğum sancısız olmaz[/b], insanın kendini gerçekleştirmesi tesadüf gibi görünen olayler zincirine bağlı gibi görünse de işin orjinin itibariyle öyle değildir, meselenin arkasındaki tiyatro asılnda bambaşkadır" iyi seyirler....

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2340[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2340[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2796[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL