Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adil Kullanım Kotası Kaldırılmış Olabilir!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: izFEmwR.jpg?1]

Türkiye'nin farklı kesimlerinde yaşayan internet kullanıcılarının belirttiğine göre AKK şu an çoğu kullanıcıyı etkilemiyor.

Türkiye'nin kötü internet altyapısından şikayetçi olan internet kullanıcılarının derdine dert katan AKK (Adil Kullanım Kotası), internet kullanıcılarının belirli bir kullanım sınırından sonra hızının düşmesine neden olan ve sadece ülkemizde uygulanan "adaletten son derece uzak" bir sistem. Son dönemlerde yapılan çalışmalar (imza toplama etkinlikleri ve kullanıcıların internet servis sağlayıcılarına gönderdiği mesajlar gibi) ile kaldırılmaya çalışılan Adil Kullanım Kotası, Türkiye'nin farklı kesimlerinde yaşayan kişilerin belirttiğine göre şu anda kullanıcıları etkilemiyor.

Sürekli olarak çalışan ve otomatik olarak devreye giren Adil Kullanım Kotası sisteminin neden kullanıcıları etkilemediği bilinmiyor ancak bazı forumlarda paylaşılan bilgilere bakarak AKK'nin, farklı internet servis sağlayıcılarını kullanan kişilerde devre dışı olduğunu söyleyebilirim. Yani içerisinde bulunduğumuz durum hem TTNET, hem SuperOnline, hem de diğer internet sağlayıcılarının müşterilerini etkiliyor. Bu durum da ortada bir problem olmadığını anlamamızı sağlıyor ve AKK'nin kalkmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.


[Resim: En92r5K.jpg?1]

Şimdiye kadar hiçbir internet servis sağlayıcısından ve BTK'den konuya ilişkin açıklama yapılmadı. Resmi açıklama yapılmasıyla birlikte olay netlik kazanacak.

"ALINTI"
Oman yoreppiGülümseme
Olursa kesin kıyamet alametiGülümsemeGülümseme
Ya yok öyle bir şey daha bu ay aradılar TTNET'ten Gülümseme
İşte kanıtı 50 GB tı geçeli günler oldu geçtiğim ilk gün düştü ama şimdi böyle.

[Resim: 1764490835.png]
(26.02.2016 01:25)Wolverine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşte kanıtı 50 GB tı geçeli günler oldu geçtiğim ilk gün düştü ama şimdi böyle.

[Resim: 1764490835.png]
Aksama falan olabilir . Bir de 50 GB zannediyorsundur ama 75 falandır Gülümseme
(26.02.2016 01:27)Wylde Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26.02.2016 01:25)Wolverine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşte kanıtı 50 GB tı geçeli günler oldu geçtiğim ilk gün düştü ama şimdi böyle.

[Resim: 1764490835.png]
Aksama falan olabilir . Bir de 50 GB zannediyorsundur ama 75 falandır Gülümseme

Hayır 50 GB olduğuna eminim şimdi baktım abonelik bilgilerine.
Hızı ben de farkettim gece önceden indirdiğim Leyla ile Mecnun bölümlerinin HD versiyonlarını indirerek düzeltiyordum 3 dizi bölümünü attım film izlemeye geçtim sonra 1 tane daha atayım o ine dursun demiştim bi baktım 3 saat beklenen şey 50 dk ya kadar çekildi hız ben de de arttı resmen çağ atladık acayip derece de mutluyum.
Gerçekten güzel olur resmi açıklama yapılırsa söyleyin paylaşın da haberdar olalım
Bende aynı Açık Ağızlı Gülümseme
bizde neden ay nı ya
Sayfalar: 1 2
Referans URL