Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Masaüstü Bilgisayar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Masaüstü bilgisayar satan bir site lazım bilen yada parçaları ama uygun yurt dışı yurt içi fark etmez bilen varsa ebay den denedim ama hiçbiri türkiyeye kargo yapmıyor çok kaliteli ama ucuz bilgisayarlar var yardımcı olabilecek varsa bi el uzatın
Yurt dışı işine girme derim fiyat belirtiğine taktirde yardımcı oluruz.
2500 gibi bir bütçen varsa bile burda güzel bir bilgisayar toplayabilirsin
Anlamıyorum yurt dışındaki ekran kartı ile yurt içinde satılan aynı fakat biri 200 dolar türkiyedeki 900 tl çok saçma
Açık Ağızlı Gülümseme maalesef baya pahalı amazon.com için 100 dolar altında KDV ödenmeden getirebilirsin bazen 100 dolar üstü olunca bile geliyor gümrüğe takilmaz ise veya amazon vergiyi ödüyor ama riskli işler bunlar yurt dışında akraba var ise o alıp kendi ile getirebilir tüm parcalari.
Oralarda üretilmesinden,vergi yüzdesinden felan kaynaklanıyor sanırım, maalesef öyle
Virgin sana önerim git arabistandan al bilgisayarını Açık Ağızlı Gülümseme . Orada vergi yok burda 3000 liraya toplıyacağın bilgisayar orda 1000 tl kadar. ! ARABİA !
(27.02.2016 00:26)Virgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlamıyorum yurt dışındaki ekran kartı ile yurt içinde satılan aynı fakat biri 200 dolar türkiyedeki 900 tl çok saçma
Sadece KDV den dolayı değil. Mal oradan buraya bedavaya gelmiyor Gülümseme. Ayrıca ürünler garantili oluyor garantideki çalışan adamlar babaların hayrına çalışmıyor herhalde ve son olarak da mağaza satıcı kar kazanmak için biraz para ekliyor bu yüzden fiyat açılıyor. Ben olsam garantili almanı tavsiye ederim ürün bozulursa işin zor durumda kalır.


(27.02.2016 08:36)DesertedShadow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Virgin sana önerim git arabistandan al bilgisayarını Açık Ağızlı Gülümseme . Orada vergi yok burda 3000 liraya toplıyacağın bilgisayar orda 1000 tl kadar. ! ARABİA !
Abartma istersen. Evet oradan daha ucuza alırsın da o kadar da abartma.
Sen bütçeyi yaz biz hallederiz yurtdışı işini unut ancak ve ancak kendin gidip alirsam getirebilirsin o da sıkıntılı yine.
Referans URL