Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Crysis 1 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar .

Arkadaşım Sayesine 4 Gün Önce Başladığım Crysis 1 Macerasını Çok Çok Beğendim . Şu Anda Hemen Hemen Son Bölümlere Geldim . Crysis Oyunu Düşmanlara Karşı Yapılan Bir Savaş Oyunudur . İlk Başta Çok Kolaydan En Zora Doğru İlerlersiniz . En Başta Alıştırma Evresi Olduğu İçin CRYSİS yapımcılıarı bunu çok iyi düşünmüş . Oyun gayet güzel ilerliyor . Şunu Açıkca İtiraf Edeyim 2 Hile Kullanıyorum Ölümsüzlük+Sınırsız Mermi Onun dışında bir şey yapmadan oyunu rahatça oynayabiliyorsunuz .


[Resim: Kr8ELV.png]


Oyunun Amacı Şöyle . Oyuna En Başta Rehineleri Bulma İşlemleri Yapıyorsunuz . Bu Gerçekten Çok Zor Oluyor Ben Gıcık Oluyordum Hatta . Rehineleri Arkadaşlarınız Yardımıyla Yapıyorsunuz (Oyun için arkadaşlar ) Size Koordinat gönderirler ve siz gerekli işlemleri yaparsınız bu bu kadar da zor değil . İlk Böyle çalılık , orman , şelale , mağara gibi yerden oynarsınız ancak son bölümlerde bir mağarada kalıyorsunuz kesinlikle 1 güne ancak geçebildim o mağaradan . Oyunun grafikleri sizi rahatsız etmeyecek şekilde güzel . Hiç kasma olacağını da sanmıyorum . Oyuna bir başladığınız zaman oynamanız tekrar tekrar geliyor . Oyunda Rehinelerden Sonra Yapılmış Kocaman Makinelerle Uğraşıyorsunuz . Oyunda bu Makinelerle uğraştıktan sonra buz gibi hava oluyor . Arkadaşınızı ateşe götürmezseniz ölüyor ve daha fazlası ise ateşe götürürken bu makine kafaların gelmesi . Oyunda Komutanlığa Bağlı Olduğunuz İçin Cephane , İnsansız Hava Aracı Ve Daha Fazlasını Kullanabiliyorsunuz .

[Resim: Kq8EqQ.png]

En Sonda Bir Şeyler Oluyor Ben de O Bölümdeyim . Uçak Kullanıyorsunuz Ancak Uçağın %23 Hasarı var o yüzden dikkatli olmanız gerekiyor olmazsanız ÖLÜM Açık Ağızlı Gülümseme Oyun Süper Ben gerçekten PES'ten daha çok beğendim Sizin de Oynamanızı Tavsiye Ederim .

[Resim: eXqdWj.png]

HAAAAAA İndirmek İsterseniz Bu Forumdaki Çalışıyor Ve Hiç Sıkıntısız Oynanabiliyor . İsterseniz Türkçe Yama da yükleyip Oyunun zevkini kat kat artırabiliyorsunuz .

ZamundaTorrent.com - LastWorld


AOUR1402 Teşekkür Ederim Oyunu Atmasaydı Yapamazdım
su resimleri bi düzenlesen onun dısında güzel olmus
(24.01.2014 17:13)Slow DowN® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]su resimleri bi düzenlesen onun dısında güzel olmus

Düzenle Derken hocam ?
very büyük
Ne Kadar Boyutta Olsun Hocam ? Yani ....x... ?
800x600
crysis far cry 3 tari bir oyuna benziyor ama 2 3 oyle diyil
Bitirince 2. oyununu oynamanı tavsiye ederim. (Adı 2. oyunu. Aslında 3. oyunu oluyor.)

Acayip aksiyon var. Kafanı çıkarıyorsun ateş ediyorlar. Bir anımı hatırlatıyım:
"Babam çok beğenmiş Crysis 2'yi indirmiş. Oyuna girdik. İlk bölümdeyiz. (En basit seviyede). Babam oynadı öldü. Babama : 'Ver baba ben oynarım.' dedim. Aldım elime silahı taradım kampın oraya geldim. Sonra 3 kişi birden bana saldırdı. Yapamadım yapamadım. En sonunda arkadaşıma gel yapabilirsen yap dedim. Sonra bu 'E' tuşuna bastı gizli oldu arkalı önlü taradı. Babamla benim ifadem çok tuhaf oldu. 'Haaaaaa. Bu muydu?' Aynen bu oldu. Sonra işte oynadık. Doktor Gould'un o eski binası olan yere kadar geldik. Helikopteri indirdik. Orda da kaldık. Daha da devam etmedim."

Açık Ağızlı Gülümseme
Resimler Güncellenmiştir .

@undercover1086 , Zaten seriyi tamamlamayı düşünüyorum .
Ben Yeni oyunlari bitirince eski oyunlari oynayamiyorm zevksis geliyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL