Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sakin Batı (2015) Slow West TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Maclean

Senaryo: John Maclean

Ülke: İngiltere, Yeni Zellanda

Tür: Aksiyon , Gizem , Romantik , Gerilim , Western

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Twizel, Canterbury, New Zealand



[hakkinda]Slow West bizleri 19. yüzyıl Amerika'sındaki bir yolculuğa götürüyor. 17 yaşındaki genç, aşık olduğu kadını bulmak için yollara düşer, bu yolculukta ona gizemli yolcu Silas da eşlik edecektir.

Genç oyuncu Kodi Smit-McPhee ile Michael Fassbender'in başrolleri paylaştığı filmin yönetmen ve senaristi, bu filmle birlikte ilk uzun metrajını çeken John Maclean. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

hd1985 : Film gayet izlenilebilir bir film. Arkadaşlar aksiyon westerni arayan bulaşmasın ve vahşi batı daha güzel anlatılamazdı gibi yorumlar yapmışlar. Doğrudur, her iki yoruma da katılıyorum. Film aşkını kaybetip bunalıma giren ve aşkının peşinden vahşi topraklara sürüklenen bir gencin hikayesini anlatıyor. Çekimler ve oyunculuklar gayet başarılı... Ben şahsen western olsun çamurdan olsun yine izlerim. Bu filme dayanamayanlar olmuş durağan olduğu için. Evet durağan başlıyor ama bir finale sürüklenecek hissiyatı veriyor size ve çok şaşalı olmasa da bir finalle sonuçlanıyor filmimiz. Kesinlikle kötü film diyemem. Çünkü önümde ölü bir türün harika çekimlerle ve güzel oyunculuklarla taçlandırılmış hali var. Aksiyon bazlı değil, aşk bazlı ve fedakarlık bazlı, saf ve duru bir yapım. Yönetmenin de ilk uzun metraj çalışmasına göre fena değil. Hele hele bana şu western açlığında çok iyi geldi. 7/10
catwalk : Vahşi batı bundan daha iyi anlatılmazdı diye yorum yapan arkadaşlar muhtemelen daha önce western izlememişler. Filme gelince, hikaye oldukça zayıf, fazla sıkmasın diye filmden kısımlar kırpılarak net 75. dk ya düşürülmüş. aktörlerin performansları fena değil, çekim lokasyonları iyi ama dekor ve efektler oldukça vasat. Sinema sektörü dünyanın bir çok ülkesinde Hollywood hakimiyetine karşı bir savaş vermektedir. Bir çok ülke kaynaklarını müşterek kullanarak ortak yapımlara girmektedir. Elbette bu daha fazla, ticari çıkar taşımayan yapımların bize ulaşmasını sağlamakta.
Rogers : Film gayet güzel bir western. Gördüğüm kadarıyla Sundance film festivalinde jüri ödülü almış. Çok western izlemiş biri olarak filme tam not verdim. Sonu da benim için şaşırtıcıydı. Artık iyi westernler çekilmediği için bu ilaç gibi geldi. Michael Fassbender'in gittikçe daha çok beğenmeye başlıyorum. Artık o jigolo imajından kurtuldu ve cidden güzel projelerde yer alıyor.

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2250[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2250[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2711[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL