Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hırsızlar Şehri (2010) The Town TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ben Affleck

Senaryo: Peter Craig , Ben Affleck , Aaron Stockard

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.6

Vizyon Tarihi: 24 Aralık 2010 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Boston, Massachusetts, USA

Bütçe: $37,000,000 / Hasılat: $154,026,136

Nam-ı Diğer: Prince of Thieves



[hakkinda]Doug ve ekibinin banka soygununda üzerlerine kimse yoktur; hem acımasız hem de dikkatlidirler. Soydukları son bankanın müdiresiyle aynı mahallede oturduklarını öğrendikten sonra kaçınılmaz olan gerçekleşir ve Doug, kadına âşık olur. Claire, onun soyguncu olduğundan şüphelenmezken Doug'ın kardeşi kadar yakın suç ortağı Jem, kuşku içindedir. Doug, iki taraftan birine ihanet etmeden bir seçim yapamayacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ilgincbiri : arkadaşlar siz kötü diyenlere bakmayın. Zevk meselesi. benımde son gunlerde ozellıkle su fılm kıtlıgı yasadıgım gunlerde ızledıgım en guzel fılmlerden bırıydı. Inanın her fılmı ızlemem ama bu fılm kotu dıyenlerınde alnını karıslarım.
Melih Adıgüzel : Öncelikle filmin beni etkilediğini söyleyeyim. Ama değinmek istediğim birkaç nokta var. İlk olarak Bluray sürümü çok iyi başladı; insanların Charlestown'daki açık seçik duygularıyla. Değinmek istediğim diğer nokta ise, diğer üç arkadaşının sonunu getiren (köstebek )sarışın kadının ve belki de kendi çocuğu olan çocuktan daha çok bahsedilmesiydi ne bileyim biraz detay, beraber geçmişlerinin gösterilmesi vesaire. Bankadan rehin alınan kadının performansı harikaydı, Ben Affleck herhalde daha iyisini bulamazdı gibi düşünüyorum. Banka soygunu yapılan pek çok film izledik ama bu filmde Charlestown'daki insanların artık babadan oğula geçen bir meslek haline geldiğini gördük banka soygununun. Bu arada İyi ki CAM, TS ve çıksaydı R5 sürümlerini izlememişiz. Ben, görselliği ön plana çıkarmaya çalışmış ve başarılı olmuş da. Benim puanım 10 üzerinden 8. Yorumlara aldırmayın, izleyin derim.
mehmet ozsoy : Son aylarda izlediğim en güzel filmdi. Yok klişe imiş, yok heat'a benziyormuş, yok basitmiş diyenler nasıl bir yapım bekliyorlar acaba? Bütün kaliteli yapımları izledim. Kesinlikle aşağı kalır yanı yok .Gerilimi çok iyi. Mutlaka izleyin.

Fragman



[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2235[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2696[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL