Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Romeo ve Juliet (1996) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Baz Luhrmann

Senaryo: William Shakespeare , Craig Pearce , Baz Luhrmann

Ülke: ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 21 Mart 1997 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Alameda, California, USA

Bütçe: $14,500,000

Nam-ı Diğer: William Shakespeare's Romeo + Juliet



[hakkinda]William Shakespeare'ın trajik aşk destanı Romeo ve Juliet'in, Avustralyalı dahi yönetmen Baz Luhrman tarafından sinemaya uyarlanan bu modern versiyonunda kılıçların yerini, kılıç isimleri taşıyan silahlar alıyor.

Günümüz Florida'sında geçen filmde Romeo (Leonardo DiCaprio) ve Juliet (Claire Danes), kentin iki düşman ailesinin çocuklarıdır. Trajik bir rastlantı sonucu iki genç birbirlerine aşık olurlar ve ailelerin savaşının ortasında bir kaçış bulmaya çalışırlar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

credo : Sürprizbozan: GösterTüm gökLerin en güZeL yILdIzLarIndan ikiSi,
YaLvarIyorLar onun göZLerine işLeri oLduğundaN;
"Biz dönünCeye dEk siz parILdayIn" diye.
GözLeri göKte oLSaydI, yILdIzLar da Onun yüzündE;
UtandIrIrdI yILdIzLarI yanakLarInIn paRLakLIğI,
Gün IşIğInIn kandiLi utAndIrdIğI gibi tIpkI..
ArsoN : Hikaye güzel olunca nasıl olursa olsun film de güzel oluyor. Filmi izlerken alt yazı yada dublajlı olarak izlerseniz diyaloglardan tat almanız mümkün değil bu yüzden bir çok kişi beğenmemiş, ama sık sık insana bıçak gibi batan cümleler döküldü ağızlarından. Filmin sevmediğim yanı ise kurgusu oldu, ne modern dünyada geçtiği izlenimini veriyor ne de yeni yada başka bir düzeni olan dünyada. Yine de bunun yerine çok başarlı bir yeniden uyarlama Hamlet gibi orjinaline sadık kalınmış bir film olsa tadından yenmezdi.
asab26 : Herkesin seveceği türden bir film değil. İzleyen bu ne deyip geçebilirde ama ben beğendim. Tabi diyalogları sürekli kafiye ve şiir gibi konuşmalar ile ilerlemesi filme ilginç bir hava katıyor.

Fragman



[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2209[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2673[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Hocam daha güncel filmleri paylaşsan 2015 2016 2014 paylaşsan Açık Ağızlı Gülümseme 96daki filmi niye paylaşıyorsun ki anlamadım ben izlemem yani
İyi o zaman hiç güncel paylaşma hep eski paylaş böyle bir mantıkla birşey yapamazsın
Kardeş ben senden hesap sormadım yanlış anlama kimseye kötü bişey demedim ortada bişey yok yani ben dedim ki eski filmler paylaşıyorsun yeni filmleride paylaşırmısın dedim ne var bunda hangi site görülmüş ki üyesini önemsemeyen hem film istek var demekki üyelerini önemsiyorsunuz demek istedigim bu.Sitenin film arşivinin hangi yönde devam edecegine dair bişey demedim.Kendi mantıgım gayet mantıklı açıkladım işte.Paylaşabilirsin ben onada bişey demedim alınganlık yapıyorsun ben eski film paylaştıgın kadar güncel filmleride istiyorum üye olarak bunda hakkım var hem yöneticisiniz diye kendinizi üstün görmemelisiniz bende yöneticilik yaptım başka sitelerde modluk yaptım gayet iyi bilirim üye ile ilişkiler nasıl kurulur site üyeler için var siz çalışansınız bende çalışandım bi ara o yüzden düşüncelerime önem verirsiniz diye düşünüyorum bu isteme hakkımı kimse alamaz.
Referans URL