Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Man Up (2015) Doğru Adam TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ben Palmer

Senaryo: Tess Morris

Ülke: İngiltere, Fransa

Tür: Komedi , Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 10 Nisan 2015

Dil: İngilizce



[hakkinda]Bir kadın şansını kullanır ve sürpriz bir randevuya gitmek için başkasının yerine geçer. Man Up filminde, Amerikalı oyuncu Lake Bell’in canlandırdığı ve “romantizm için çok yaşlı olduğunu” düşünen 34 yaşındaki Nancy’nin hayatında, Londra’ya dönüş treninde karşılaştığı Jessica sayesinde hiç beklemediği bir değişiklik olur. Bir karışıklık nedeniyle Jessica’nın Jack ile olan “kör (sürpriz) randevusuna” Nancy gider. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

toolgahan : Gece yarısı izlemeye başladım ve ilk dakikalarda sıklıkla kapanan gözlerime eziyet etmeme değecek bir film olup olmaması konusunda tereddütte kaldım.
Ama Sürprizbozan: Gösterkızın kitabı masa bıraktığını fark etmesi, peşinden koşturması ile başlayan ve filmin sonuna kadar devam eden enerji gözlerimi açtı nihayetinde gece uyumadan önce suratımda bir karın ağrıtan kahkahalar silsilesinin bıraktığı kadar bir tebessüm olmasa da mutlu bir şekilde uyuyumamı sağlayacak kadar keyiflendiğim bir film.
Pişman olmadım. Boşa geçen bir 2 saat değildi kesinlikle.
Bol Bol kara mizah barındırıyor içerisinde puanının düşük olmasının sebebini buna veriyorum. Kara mizah severler için ideal.
asab26 : Bence kişiden kişiye beğeni olasılığı değişecek bir film. Ben beğendim. Benim için film çok çabuk bitti çünkü izlerken keyif almakla beraber kendimi kaptırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Belki film size klasik ve klişe gelebilir ancak bana sıcak bir yapımdı. İyi seyirler
denisilin : harika bir romantik komedi... romantik komediler çok klişedir ya bu film klişe bitsin istedim hem de çok... izleyin! şarkılar çok güzel zaten simon pegg var bir de güzeller güzeli lake bell ( how to make it in americadan beri hastasıyım! )

Fragman


[hide]
[mega]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2175[/mega]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2175[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2641[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
harikasiniz siteniz super film indir cok kolay hic bir sitede bukadar rahat film indirmeyle karsilasmadim cok tesekkurler..
Referans URL