Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Minecraft Hatası Java Runtime Çalışmayı Durdurdu.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bende premium minecraft var bir türlü giremedim ya tek oyunculuyu seçiyorum. Başlıyor gibi oluyor Java Runtime BinaryTR Çalışmayı Durdurdu.Zaten mesela dünya ayarlarında bile bloklar gözükmüyor lütfen yardım

[Resim: MPKBHPn.png]

[Resim: d0p9Xaz.png]
(23.01.2014 20:29)FireFox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar bende premium minecraft var bir türlü giremedim ya tek oyunculuyu seçiyorum. Başlıyor gibi oluyor Java Runtime BinaryTR Çalışmayı Durdurdu.

Oyunu orjinal sitesinden indirmeyi deneyiniz premium hesabınız varsa eğer. Yine aynı hatayı veriyorsa JAVA'nızı güncellemeyi deneyiniz. olmazsa javayı silip minecraft silip önce javanın son sürümünü ardından minecraft orjinal sitesinden son sürümünü indirmenizi tavsiye ederim.
Sonucu bildirin lütfen.
javanın 6.5 sürümüde az sorunlu en güncel olanını yükle.
1.6.2 de bu hatayı vermiyor. Resimleri koydum sanki 1.7.4 de bloklar yüklenmemiş gibi minecrafttı ve javayı yüzlerce kez yeniden yükledim
Şahsen ben cracked 1.7.4 oynuyorum 1.6.4'ten daha iyi buluyorum. Belki premium hesabında sorun vardır premium hesabını minecraft orjinal sitesindenmi edindin ??

ha bide eğer istersen cracked 1.7.4 minecraft bana ulaş ben sana linkini atarım kardeşim.

Son olarak illa premium hesapla oynamak istiyorum diyorsan format çek bilgisayara başka çözüm gelmiyor aklıma..


İyi Forumlar.
Daha yeni 8.1 Format attım 1 hafta anca oluyor hadi 8.1 de çalışmıyo desem arkadaşla attık onda çalışıyor
Bilgisayarının virüssüz olduğuna emin olmanı istiyorum kardeşim öncelikle ardından googleden. CCleaner adlı bir program var onu indirip bilgisayarının kayıt defteri sorunlarını çözmeni istiyorum herşey bittikten sonra tekrar olarak java ve minecraft kaldır javayı orjinal sitesinden indirip kur ardından bilgisayarını baştan başlat ondan sonra minecraft orjinal sitesinden son sürüm halinde indir ve premium hesapla giriş yapmayı dene eğer olmazsa son çare Win 7 formatı çekmeni istiyeceğim.
Aynen win 7 geçerim deniyorum cclenaner yüklü zaten

105 sorun nedir ya Açık Ağızlı Gülümseme
Açık Ağızlı Gülümseme 105 sorunmu Açık Ağızlı Gülümseme hay maşallah Açık Ağızlı Gülümseme Bende Win 8.1 de minecraft oynuyamıyordum win 7 geçtim çalıştı.. Ayrıca Ccleaner gibi bir program daha var gereksiz dosyaları klasörleri saptayım siliyor ve kayıt defterleri sorununu oda çözüyor USB Disk Security ayrıca flash bellek koruması sağlıyor ve çoğu flash bellek virüsünü saptıyor istersen onuda deneyip sonuçları bildir kardeşim.
Bende geçicem ama çok güzel win 8.1 geçmekte istemiyorum olmassa deniycem bidaha yüklüyorum hepsini

win 8 açarmı 8.1 açmıyoda Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL