Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Okulu Hangi İnsan dışı varlık buldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar öğrencilerin nefret etiği nefretle kınadığı okulu bulan kişi kimdir bazılarımız küfür ede ede bitiremediği bazılarımızında söve söve bitiremediği bu kişi kim yorumlarınız için teşekkürler .Açık Ağızlı Gülümseme
Ne kadar saçma birşey! Eğitim güzel birşey, güzel yapıldığı taktirde. Buradaki eğitim, eğitim değil.
eğitimin nesi güzel Açık Ağızlı Gülümseme bide yabancı ülkelerde bizim dilimizi öğrenen yok bize başka dilleri gösteriyorlar biz onların dilerini öğrenmek için çabalarken onlar 1 kelime bile bilmiyor biz niye çabalıyoruz bide mesela bir oyundasın chat var ben yazıyorum türk var mı onlar yazıyor kebab Açık Ağızlı Gülümseme bunun anlamı ne türkiyede 3-4 yaşlarındaki çocuk yes no ne demek bilir mesela onlar hayır evet i bilmiyor buna bizim çabamız neden bu kadar büyük ki onlar çabalamazken hiç mi haksızım şimdi
La eğitim le bunu nealakasi var Açık Ağızlı Gülümseme emin ol şimdi gördüğümüz eğitimin amacı öğretmek değil. Ben neden ing/alm/din/vs. İstemediğimi dersleri neden goruyorum? Evrensel olan dersler dışında hepsi gereksiz. 8 saat ders mi olur la Açık Ağızlı Gülümseme yemin ediyorum okuldan döner dönmez düşüp yatiyorum. Hayatımızın en güzel döneminde dolduruluyoruz doğruluğu net olmayan birçok makale yaz kitaba al oku bundan ibaret.

Dünyanın neredeyse yarısı İngilizce konuşuyor ondandir Açık Ağızlı Gülümseme
Dostum onlar Türkçeyi öğrenmek zorunda deil ama biz İngilizceyi öğrenmek zorundayız !

Dünya dili İngilizcedir zağten ingilizceyi okul zamanında öğrenmezsen iş hayatında adama küfür ederler çünkü türkiyede türkçeyi nasıl biliyosan ingilizceyide öyle bilmen gerekir.

Demişsinki onlar türkçeyi neden ezberlemiyor ?
Cevabı : Malesefki bu türkiye nin durumundan dolayı kaynaklanıyor Dünya Dili Türkçe de olabilirdi ama olsun Siyaset polemiğine girmeye gerek yok.

Neden okuyoruz çok saçma diyorsun ?

Sana bir soru sormak istiyorum

Şimdi Kafanda Okulun olmadığını düşün Güzel birşey değilmi ?

Lakin eğitim görmedğinin için okuma yazma bilmiyorsun oyun oynarım diyosun ama oyunu açmayı bilmiyorsun bilgisayar kullanmayı bilmiyosun chatda insanlarla konuşmayı bilmiyorsun nekadar kötü birşey değilmi ?

He bana sorucak olursan okula gitmeyi seviyormusun sevmiyorum ama mecburuz Bardağın dolu tarafından bakarsak Eğitim sayesinde teknoleji gelişiyor ve ilerde daha güzel oyunlar daha kaliteli bilgisayarlar kullanıp oynayacaksın

Bende senin gibi düşüncelerim vardı ama ileride anlıyorsun eğitimin faydalı olduğunu

Allaha şükür okuduğum için pişman değilim Bir söz vardır " Güzel Olan Herşey Zordur "

Neyse çok uzun yazdım uzun lafın kısası bu yazdıklarım umarım sana faydalı olmuştur Gülümseme
Ingilizce dunya dili sen onu ogrenip o insanlarla iletisim kurman için ogreniyorsun. Okul denen sey ise seni cahil kor karanlik bir kuyudan alip yemyesil bahcelerde ozgurce bilgince kosmak gibidir. Okul simdi onemli gelmez sıkıcı gelir zor gelir hatta en nefret ettiğimiz sey haline gelir ama bunun degerini ilerde cok iyi anlayacagiz. Okulu ve dersleri hic sevmezdim 3 ay calisinca bir işte okulun kiymetini hocalarin derslerin hatta o ingilizce dersinin bile kiymetini anladim. Sizin de farkina varip bu düşünceden kurtulmaniz gerek. Herkese yasaminda basarilar. Her koyun kendi bacagindan asilir demisler.

Uzay mekiğinden iman gücüyle gönderildi.

(09.02.2016 22:57)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne kadar saçma birşey! Eğitim güzel birşey, güzel yapıldığı taktirde. Buradaki eğitim, eğitim değil.
Mehmet şey ayrı yazılır dostum[emoji14]

Uzay mekiğinden iman gücüyle gönderildi.
(12.02.2016 01:46)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ingilizce dunya dili sen onu ogrenip o insanlarla iletisim kurman için ogreniyorsun. Okul denen sey ise seni cahil kor karanlik bir kuyudan alip yemyesil bahcelerde ozgurce bilgince kosmak gibidir. Okul simdi onemli gelmez sıkıcı gelir zor gelir hatta en nefret ettiğimiz sey haline gelir ama bunun degerini ilerde cok iyi anlayacagiz. Okulu ve dersleri hic sevmezdim 3 ay calisinca bir işte okulun kiymetini hocalarin derslerin hatta o ingilizce dersinin bile kiymetini anladim. Sizin de farkina varip bu düşünceden kurtulmaniz gerek. Herkese yasaminda basarilar. Her koyun kendi bacagindan asilir demisler.

Uzay mekiğinden iman gücüyle gönderildi.

(09.02.2016 22:57)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne kadar saçma birşey! Eğitim güzel birşey, güzel yapıldığı taktirde. Buradaki eğitim, eğitim değil.
Mehmet şey ayrı yazılır dostum[emoji14]

Uzay mekiğinden iman gücüyle gönderildi.

Eğitimin katkılarından küçük bir örneği Süper
Edit fantom: Sakin ol şampiyon!!
konuyu saptırmasanız Açık Ağızlı Gülümseme kim buldu sadece herkezin görüş açısı düşüncesi farklı herkezin kendine özgü fikri var
Senin cahil kalmaman için uğraşan birileri bulmuştur. Gerçi pek bir şey değişmemiş
Sayfalar: 1 2
Referans URL