Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 13 Günah (2014) 13 Sins TÜRKÇE DUBLAJ Dual 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Daniel Stamm

Senaryo: David Birke , Daniel Stamm , Chookiat Sakveerakul

Ülke: ABD

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 21 Ağustos 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: New Orleans, Louisiana, USA

Bütçe: $4,000,000 / Hasılat: $9,134



[hakkinda]Elliot, maddi olarak çok zor bir dönemden geçmektedir. Evlenmek üzeredir, zeka engelli kardeşinin bakım masrafları vardır ve son olarak da işinden kovulmuştur. Günün birinde, gizli biri tarafından kendisine para karşılığı teklif edilen 13 sürpriz görevi yerine getirmesi istenecektir. Elliot istemeye istemeye razı olur. Acaba bu görevleri başarabilecek midir... Gönderen: fidey79 - Gönderen: nano [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

CaglayanWade : Öncelikle çeviri isteğim yerine geldiği için mutlu olduğumu söyleyerek başlayayım. Çeviren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Filme gelirsek, ilgiyle izlediğim ve eli yüzü düzgün son bölümlerinde de sürprizleri ardı ardına sıralayan bir film çıktı karşıma.

Sürprizbozan: GösterBahsi geçen oyunun nasıl ya da kimler tarafından başlatıldığı ile ilgili daha fazla bilgi olsa puanımı artıracaktım. JFK suikastini de bu oyuna bağlamışlar. Bunu da küçük bir not olarak ekleyeyim.
pekosal : Yer yer mantık hatalarıyla da karşılaşsam ilgiyle izlediğim bir filmdi , mutlak seyredin demesem de izlemenizi tavsiye ederim ..
oapsymani : Aksiyonu biraz daha yüksek olmalıydı. Güzel başlıyor gittikçe gerçekçiliğini kaybediyor bir havada geçti film. Finali kötüydü ama yine de bu tarz filmleri sevdiğimden beğendim.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2626[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL