Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kara Düzen (2015) Black Mass TÜRKÇE DUBLAJ Dual 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Scott Cooper

Senaryo: Mark Mallouk , Jez Butterworth , Dick Lehr

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Biyografi , Suç , Dram

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: South Boston, Boston, Massachusetts, USA

Bütçe: $53,000,000 / Hasılat: $60,638,345



[hakkinda]Kara Düzen - Güney Boston bölgesinin en azılı suçlularından olan Whitey Bulger, aynı zamanda eyalet senatörünün de erkek kardeşidir. Kendisini temiz çıkartmak için, bir mafya ailesine karşı FBI muhbiri olmayı kabul eder... Yönetmenliğini Scott Cooper’ın üstlendiği filmin uyarlama senaryosunda da Cooper’ın imzası var.

Filmde Whitey Bulger rolünde Johnny Depp seyrederken abisi Bill Bulger olaraksa Benedict Cumberbatch karşımıza çıkıyor. Yıldızlar kadrosunda ayrıca Joel Edgerton, Sienna Miller, Juno Temple, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard ve Kevin Bacon gibi hepsi ayrı birer başrol olan isimler yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

tanercetin : Johnny Deep bambaşka bir yüzle karşımıza çıkıyor. Film fbi ve muhbirler arasında geçen tam bir mafya filmi. Deep rolünü çok iyi oynamış. İşleyiş biraz yavaş fakat yine de çok sıkmıyor. Dram yerine biraz aksiyon olsaymış daha iyi olabilirmiş film.
Htmakina : Gerçek hayattan esinlenerek filme alınmış. Konu mafya olunca öldürmeler acımasız oluyor. Mafya filmlerini severler izlemeli diye düşünüyorum. Sıkılmadan izleyerek geçirdiğim 2 saate hiç pişman değilim. İyi seyirler.
CruSuS : Büyük kadro, ortalama bir suç filmi! Johnny Depp'in başrolünü üstlendiği, yaşamış önemli suçlulardan biri olan Whitey Bulger'ın biyografisinin sunulduğu, Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch gibi isimlerin de kadrosunda olduğu film, bu saydığım çekici etmenlere rağmen sıradanlığın, yavanlığın ötesine gidememiş, nedeni ise senaryodaki başarısızlıklar. En başta senaryo ağır aksak ve pürüzlü ilerliyor "sonunda ne olacak?" sorusunu sordurtuyor ama film ilerlerken boş sahnelerin etkisiyle aslında ilerlemiyormuş gibi bir durum oluşuyor. Duygu yoğunluklu sahnelerin hızla geçilmesi filmin vermek istediği duyguları almamıza da engel oluyor. Hangi bölümün uzun tutulacağı konusunda doğru karar verilemediğinden hızlandırılmış belgesel izliyor havası vardı. Film Bulger üzerine kurulu ama karakter çok yüzeysel kalmış, anlatılmaya çalışılanlar içinde kaybolmuş. Geneliyle Whitey Bulger baştansavma yazılmış, repliklerinde kayda değer sözler yok. Öldürmeye odaklı robot misali geziyor ortalıkta. Bi noktada "Bu biyografik suç filmi gerçeği ne kadar yansıtıyor?" sorusu da aklımıza geliyor -böyle kayıtsızca adam öldürmek Whitey Bulger için bile fazla olmalı-. Makyaj fazla makyaj olmuş Depp'i tanımayan biri bile bu aşırı makyajı farkedebilir. Bu olumsuzlukların dışında geneliyle ihanetlerle,oyunlarla çevrili, karakter üzerine kurulu(çözümleyemesek de) vasat üzeri bir suç filmi. Depp için izlediğimiz filmler kategorisine bir filmi daha ekledik.

[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2621[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL