Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Saklı Ruh - Hidden | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Antoine Thomas

Senaryo: Alan Smithy , Alana Smithy , Mariano Baino

Ülke: İtalya, Kanada

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2011 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $8,000,000



[hakkinda]Brian, annesini henüz kaybetmiş ve kendisine, bağımlıları iyileştirmek için deneysel çalışmaların yapıldığı bir sığınağın miras kaldığını öğrenmiştir. Brian, işin altında kötü bir şeyler olduğunu fark eder. Buldukları gizli geçite korkunç bir gerçekle karşı karşıya kalırlar. Brian’ın annesi bir alet geliştirmiş, insanların bağımlılıklarından kurtulmalarını sağlamıştır fakat kurtulan her bağımlı, insan etine aç, mutant çocuklar haline dönüşmüşlerdir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KiRa-X : "Bu film bir baş yapıt! Tam anlamıyla bir baş yapıt! " Neden? Nasıl? Niye? diyeceksiniz.Nasıl zorlama bir film olduğu yönünde,nasıl saçma sapan bir film olduğu yönünde bir başyapıt kesinlikle.Oyunculukların berbat olması artı müziklerin gereksiz ve zamansız yerlerde verilmesi gibi etmenler de var.Hikayeyi zaten belirtmiyorum.Çünkü klişe bir hikaye işleniş ile değiştirilmeye çalışılmış. Aslında hikaye belki biraz daha işlense güzel olabilirdi ama bu grafiklerle özellikle çocukların saçma sapan oyunculukları ile de fazla ileriye gideceğini sanmıyorum.Sonuç olarak filmimiz 3D olsa da kötü bir film; bu konuda bir ata sözünü belirtmek isterim; "her gördüğün 3D filmi güzel sanma ".Filmimiz; "izlenmemeli " kategorisinde.
filmizler : 3D merakına gittik izledik üç beş sahne dışında 3D lik berşey yoktu. Film sıkıcı geldi açıkcası, zaman kaybı diyebiliriz bu film için
andy1 : Filml adıyla konusu tamamen alakasız alakayı bırakın en ufak bir benzerlik dahi yok.

İnanılmazda kötü bir film !

Muhteşem bir bina, muhteşem çevre detayları malesef bir o kadar kötü senaryo, çok kötü makyaj, çok kötü kostümler ve bunun üzerine bir kötü yönetmen kurhulaması ile, çok kötü bir film ortaya çıkmış.

Miraz kalan bir Treapi merkezi, Annesinin mirasına arkadaşlarının zorlamasıyla giden bir adam, sonrası ise girilen binada tüneller vs, filme adapte olup izlemek çok zor.

Ateş böceği efsanesinde animason ise biraz komik olmuş, ateş böceğimi hamam böceğimi belli değil.

Kısaca korku film izlemek için düşünüyorsanız, boş yere downloadla vakit harcamayın, buna gerçekten değmez.

3D filmleri indirirkende dikkatli olmalısınız, sebebi ise 3D görüntü açamlı olduğundan konu ve senaryosu çok basit filmler oluyor, özellikle bu tür gereksiz çekimlerle dolu filmler için.

Korku filmi değil, gerilim hiç değil, İsmi ile alakalı asla benzerlik yok.

3D sevenler indirsinler zaten 3D görsel amaç için çekilen film, senaryo ve oyuncular zaten kötü performans için bir birleri ile yarışmışlar.

Not:Alt yazıyı korsan dvd seçeneğinden indirmeyin, çok eksikler var ve yetersiz, İngilizcem süper olmasada, konuşmalarla çevirinin alakasız olduğu bir çok sahne var.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2152[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2613[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL