Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kara Deniz (2014) Black Sea TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kevin Macdonald

Senaryo: Dennis Kelly

Ülke: İngiltere, ABD, Rusya

Tür: Macera , Gerilim

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce



[hakkinda]'The Eagle' ve 'Marley' filmlerinin yönetmeni Kevin MacDonald'ın yönetmenliğini üstlendiği film, suların altında yolculuk etmekte olan bir denizaltıda geçiyor ve bu birimde çalışmakta olan insanların birbirlerinin kusurlarını kabul ederek yaşamayı öğrenmesine odaklanıyor. Buradaki zorlu yaşam koşullarında hayatta kalmaya çalışan insanlar, korku ve insanoğlunun karanlık karakteristikleriyle baş etmek zorundadır. Gittikçe gerginleşen atmosfer, ekip üyelerinin de vahşete doğru ilerlemesine neden olur. İnsanlıktan uzaklaştıkça, yaşadıkları bu macera içerisindeki tek düşmanlarının kendileri olduklarını fark eden birkaç görevli, hayatlarını kurtarmak için mücadele etmeye başlar.
Alıntı... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

SKurthan : YORUM: Belli ki düşük bütçe ile çekilmiş. Buna rağmen konusu, kurgusu, işleyişi, sürükleyiciliği ile "Aslanlar gibi" bir film olmuş diyebilirim. Tavsiye ederim. (7.5/10)

ALTYAZI: Mevcut kaynak altyazılar teknik anlamda da içerik anlamında da çok bozuktu. Bir çok eksik ve yanlış yeri dinleyerek tamamladım. İyi seyirler dilerim.
ozgurtaylan : U-571 veya "Das Boot" gibi denizaltı filmlerindeki gerilim havasından hoşlanan izleyiciler için biçilmiş kaftan.. Hikayesi o kadar güçlü değil belki ama yine de heyecan verici..Tam kurtulduk derken enselenen, denizin dibinde ölümle dans eden denizcilerin hikayesi..Jude Law'ın öyle çok yakışıklı olmadığı, biraz yaşlandım artık karakter oyuncusuyum..diyen halini gören erkekler için de moral verici
pulpy : Oldukça kasvetli bir havası var...bazı bölümlerde 'Gravity' hissiyatı veriyor sanki. Birkaç mantık hatası ve bazı bölümlerin aceleye getirilmiş olmasının yanında, gerilim dozu iyi ayarlanmış,sıkılmadan izlenebilecek bir film..ayrıca Jude Law'un hafiften yaşlanmasına tanıklık etmek de cabası!

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2144[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2605[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL