Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çok Pişmiş (2015) Burnt TÜRKÇE DUBLAJ Dual 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Wells

Senaryo: Steven Knight , Michael Kalesniko

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $13,601,821

Nam-ı Diğer: Chef | The Chef | Untitled John Wells Project



[hakkinda]Adam Jones, kariyeri uyuşturucu ve üstünlük taslayan davranışlarıyla mahvolmuş bir Şeftir. 3 Michelin Yıldızı kazanabilecek bir restoranın başına geçme düşüncesini kafasına koymuş ve kendisine çeki düzen vermiş bir şekilde Londra'ya döner. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Çok Pişmiş, daha çok geçen yılki "Şef" filmi ile rahatça bağlantı kurulabilecek ve sinemanın daha önce benzeri senaryolarını işlediği, tanıdık bir film. Bu, film için bir eksi niteliğinde olsa da ortaya çıkan durum hayli bir başarılı.

Başrolde, en iyi performanslarından birini veren Bradley Cooper ve American Sniper ile de birlikte oynadığı Sienna Miller var. Şimdi konuya gelirsek eğer: "Adam Jones, eskiden iyi bir restoranı olan iyi bir şeftir. Ancak uyuşturucu ve bayanlarla olan sorunu, onu en dibe götürmüştür. Şimdiyse bu alışkanlıklarından kurtulmayı başarıp kendi restoranını kurmaya çalışacaktır. Bunun için de iyi yemek yapan kişileri toplamaya başlar."

Gelelim işlenişine. Filmin oldukça sade ve acelesi olmayan bir işlenişi var. Her ne kadar konu tanıdık olsa da, film kendini izlettirmeyi başarıyor. Gerek Cooper'ın iyi performansı ve Miller'in tatlı oyunculuğu ile. Ayrıca ekipte Omar Sy, Alicia Vikander ve Emma Thompson gibi ünlü oyuncular da var. Filmin başarısına epey katkısı olmuş bu oyuncuların. Fakat Vikander'ın filmde sadece 4 dakika gözükmesini yakıştıramadım. Filme daha fazla dahil olabilirdi.
Ayrıca filmde insanların İngilizce konuşurken birdenbire gereksiz yere Fransızca konuşmasına da bir anlam veremedim.

Ama film hoştu açıkçası. Ne eksiği vardı, ne de fazlası. Dramın yoğunluğunu ve araya serpiştirilmiş komedi kısımları iyi dengelenmiş. Özellikle de yemek pişirme sahneleri oldukça hoştu. Ve her ne kadar "Şef" filmindeki gibi olmasa da, yine de karnınızı biraz acıktıracak şekilde olmuş.

Film özellikle de mutfak sahnelerine oldukça odaklanmış. Film boyunca mutfakta yaşanan tansiyonu, heyecanı hissedebiliyorsunuz. Her ne kadar yönetmen John Wells bu anları biraz karmaşık çekmiş olsa da film, hissiyatından hiç ödün vermiyor.

Çok Pişmiş hakkında şunu söyleyebilirim ki, bu film kesinlikle izlenmesi gereken bir film değil. Dediğim gibi, sade bir film. Fragmanlarından bir tık ileride sadece ve mutfaktaki sahneler, oyunculuklar bu filmi ileriye taşıyor. Benim hoşuma gitti, bu haftanın şans vermeniz gereken alternatiflerinden birisi. İyi bir film olmuş.

SONUÇ: Cooper'ın oyunculuğu, yemek ve yüksek tempolu sahneler Çok Pişmiş'i, izlemesi eğlenceli olan, sürükleyici bir film haline getiriyor.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Cooper ve Miller'ın kimyası.

+ Heyecanlı, komik ve dramatik sahneler.

+ İçeriğin ve mesajın basit ve net olması.

+ Mutfak sahneleri.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Senaryonun temelinin basite dayanması.

- Bazı oyuncuların arka planda kalması.

TOPLAM PUAN: 7.4/10
oinokhoe : Öncelikle çok zayıf bir senaryoya sahipti. Mutfak filminde mutfakla ilgili şov yoktu. Biz alışkınızdır o bıçakla doğrama numaralarına. Ama tek bir şov bile göremedik.Hep tabak süsleyip durdular. Üstelik fast food reklamı alarak da mutfak filmleri arasında bir ilki yaşatmış olabilir.
mr__ulas : Sıkılmadan izleyebilirsiniz ama çok da bişey beklemeyin.

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2591[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL