Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steam Oyunlarımı Nasıl Paylaşırım? Steam Aile Paylaşımı Rehberi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Steam Aile Paylaşımı, belirli kurallar çerçevesinde, Steam Kütüphanenizi (Yani Steam hesabınızdaki oyunları) paylaşmanıza olanak sağlayan bir sistem.

Steam kullanıcılarından en sık aldığımız sorulardan bazıları “Bir oyunu başka bir hesaba aktarabilir miyim?”, “Arkadaşımla/ailemle oyunlarımı paylaşabilir miyim?” şeklindeki sorular. Steam, büyük bir özgürlük ile oyun takas etmeye izin vermese de, Steam Aile Paylaşımı ile kütüphanenizdeki oyunları bir noktaya kadar paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Steam Aile Paylaşımıyla Nasıl Oyun Paylaşırım?

Steam Aile Paylaşımı sistemini kullanabilmek için, Steam ayarlarınızı yaparak Aile Kütüphanesi Paylaşımı özelliğini etkinleştirmeniz gerekir. Bu özelliği etkinleştirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1.Öncelikle hesabınızın Steam Guard özelliğinin aktif olduğundan emin olmalısınız. Bunu sol üst köşedeki Steam > Ayarlar > Hesap sekmelerine girerek kontrol edebilir, eğer aktif değilse aktifleştirebilirsiniz.

2.Steam Guard’ı aktifleştirdikten sonra, yine sol üst köşedeki Steam > Ayarlar > Aile sekmelerine girmeniz gerek.

3.Aile sekmesindeyken kütüphanenize erişmesine izin vereceğiniz bilgisayara yetki vermeniz gerekiyor. “Bu Bilgisayarı Yetkilendir” butonuna tıklayın.

4.Bunun ardından yetkilendirilmiş bilgisayarınızda kullanılan Steam hesaplarından hangilerinin kütüphanenize erişebileceğini ayarlamak için seçtiğiniz hesaplara da yetki vermelisiniz.

[Resim: bJP8pn.jpg]
Güzel paylaşımmış. Teşekkürler.
(06.02.2016 11:16)msevket Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel paylaşımmış. Teşekkürler.
Önemli değil . İyi bilgiler Gülümseme
Referans URL