Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015) Far from the Madding Crowd TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Fu Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Thomas Vinterberg

Senaryo: Thomas Hardy , David Nicholls

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce



[hakkinda]19. yüzyılda Wessex'in kasabalarından birindeyiz . Malum kadınların 19. yüzyılda davranış biçimlerini kısıtlayan bir sürü kural var , fakat genç Batsheba bu kuralların hiçbirine önem vermeyerek kendi istediği gibi özgür bir hayat yaşamanın peşinde , ve bulundukları çevre için oldukça alışılmışın dışında bir hayat sürüyor. Kendi hayatını bu özgürlükle yaşarken de ona aşık olan üç farklı adamın hayatlarını alt üst ediyor. Filmin yönetmenliğini Thomas Vinterberg yapıyor.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Molar34 : Filmi izledim ve özellikle görsel olarak çok beğendim. Renkler ve çekim hoşuma gitti, sıkmadı. Kitabını da okumuştum ama yine de filmi izlemek istedim. Eski zamanda geçen filmleri seviyorum. Kitaba göre birkaç farklılık var ama çok sadık kalınmış. Kitabı okuduğum için mi bilmiyorum ama filmde bazı eksiklikler buldum. Devamı, filmi izleyenler için:
Sürprizbozan: GösterÖrneğin kitapta Bathseba karakteri çok sert, biraz erkek fatma misali ve "bir erkeğe ihtiyacım yok" diye büyümüş, hiç aşkı tatmamış bir kadın. Pek sevilesi bulmamıştım çünkü gel-gitleri olan bir karakter. Ama filmde Carey Mulligan, tam tersi, şirin ve sevilesi bir sahibe. Ya da Troy karakteri tamamen para için Batsheba'yla evleniyordu ve hatta Fanny'i de anca ölünce umursuyordu. Filmde daha sevimli bir Troy yaratılmış. Bathseba'nın 3 erkekle arasındaki ilişkinin farkı da biraz havada kalmış gibi. Filmi izleyen, "niye herkes bu kadına aşık oluyor ki" diye düşünebilir. Kitapta karakterlerin iç dünyası daha derin anlatılıyor ve hepsi 120dk'ya sığamaz elbet. Ama ikisine "hayır" deyip 3.süne "evet" demesinin nedeni pek iyi verilmemiş gibi. Kitapta, bu sert sahibe, Troy'a aşık oluyor ve tüm ketumluğu yok oluyor. Çok kırılgan ve zaafları olan bir kadına dönüşüyor. 3 erkeğe duyduğu aşk, iyi anlatılsaydı Bathseba'nın değişimini daha iyi anlayacaktık. Filmde, "madem öldüler, seninle evleneyim" gibi olmuş.
Belki de kitabı okuduğum için bu kadar detay arıyorum. Ama filmi keyifle izledim. Tavsiye ederim
ben_q91 : Her gün istisnasız girdiğim bu siteye uzun zamandır bir film için yorum yapmıyordum. Eğer dönem filmlerini seviyorsanız kesinlikle izleyin. Yere göğe sığdıramadığım en sevdiğim film Jane Austen kitabından uyarlama olan Joe Wright imzalı 2005 yapımı Aşk ve Gurur(Pride and Prejudice)’dur. Ve ben bu filmde o filmin sıcaklığını hissettim ve güzel bir tat aldım. Carey Mulligan faktörü olabilir sonuçta küçük bir rol de olsa Aşk ve Gurur filminde Elizabeth’in kardeşlerinden birini canlandırmıştı.
Htmakina : Seyrederken o küçük mimikleri sıkılmak mümkün m? Zevkle izledim. O tarihsel yapılar ve manzaralar oldukça güzeldi. Araya serpiştirilen aşk filme ayrı bir güzellik katmıştı. Sizinde sıkılmayacağınızı umuyorum, iyi seyirler.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2115[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2572[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL