Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güncel Tracker
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Güncel tracker yapınca hizlanmasi lazim. Ancak bu güncel tracker zamunda torrent dışındaki torrentlerde çalışmaz. Bazi nadir torrentlerin seed i az olunca maalesef yavaş inebilir.
(15.11.2015 09:32)CrazyKeyboardBreaker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]DimebagDarell666 İndirme hızını kısıtlandırmış olabilirsin.Torrente sağ tık bant genişliği ataması indirme sınırını ayarla
SINIRSIZ.Alırım artık bir rep Gülümseme

Yok kardeşim maalesef oda değil baktım sınırsız seçeneği işaretli zaten.
bende call of duty indiriyorum yaptım trackırı ama cok yavaş üzgün
(15.11.2015 14:31)ufukriyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bende call of duty indiriyorum yaptım trackırı ama cok yavaş üzgün

İnternet hızınızı kontrol edin, ayrıca adımları doğru uyguladığınızdan emin olun Süper
internet hızım gayet iyi adımlarıda uygulayamıcak birşey yok ilk defa oyun indiren biri değilim burdan bazen coşuyor 1.5 mb lara cıkıyor bazende kb lara iniyor 24mb te kadar kullanıyorum ben ve şuan ki hızım 20 mb
Bende de aynı sorun var. İndirme hızım değişmedi. Bazı sitelerde Utorrent'i hızlandırmak için ayarlar öneriyorlar. O tür bir şey söz konusu mudur? Yani indirme hızını arttırmak sadece bu güncel trackerı eklemeyle mi oluyor. Başka ayar falan yapmamız gerekiyorsa söyleseniz de yapsak lütfen..
download hızı serverlardan da kaynaklanabiliyor ama tracker uygulamasından sonra biraz bekleyin sorun düzelebilir. şahsen kendim de böyle çözüyordum.
(10.12.2015 18:52)mistik21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende de aynı sorun var. İndirme hızım değişmedi. Bazı sitelerde Utorrent'i hızlandırmak için ayarlar öneriyorlar. O tür bir şey söz konusu mudur? Yani indirme hızını arttırmak sadece bu güncel trackerı eklemeyle mi oluyor. Başka ayar falan yapmamız gerekiyorsa söyleseniz de yapsak lütfen..

Hız artışı sadece zamunda tracker de gerçekleşir. Eğer farklı bir tracker i olan torrent indiriyorsanız onda artmaması normal.
Yok ben de zamunda torrenti için kullandım ama indirme hızı sürekli 250 - 300 arası bazen de iyice düşüyor ama genelde bu arada. Gta 5 reloaded torrenti için kullandım ama hız değişmiyor.

Bu arada net hızım normalde 10 mb. şuan akk yüzünden 3 mb.'a düşmüş ama yine de buna göre 250 300 az değil mi sizce de? Gerçi 10 mb. olunca da indirme hızı misal idm'da 1000 1100 anca oluyor. Bunlar normal mi?

Şimdi fark ettim; ben programın 3.4.2 sürümünü kullanıyorum yalnız 32 bit içinmiş. Sistemim 64 bit. Bundan kaynaklı bir sorun olabilir mi?
bak akk den sonra zaten genellikle 300 olması gerek yani net hızı 3mbps ise 10/1 yani 300 kbps oluyor. akk olmadan 10 mbps 10/1 1000 kbps Açık Ağızlı Gülümseme anlaşıldı yani normal şuanki hızın.
Referans URL