Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Escobar: Kayıp Cennet (2014) Escobar: Paradise Lost TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Andrea Di Stefano

Senaryo: Andrea Di Stefano , Francesca Marciano

Ülke: Fransa, İspanya, Belçika, Panama

Tür: Suç , Dram , Romantik , Gerilim

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 26 Haziran 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, İspanyolca

Çekim Yeri: Panama

Bütçe: $17,000,000 / Hasılat: $195,792



[hakkinda]Ünlü Aktör Andrea Di Stefano, bu ilk yönetmenlik deneyiminde, örgütlü suçlara farklı bir bakış açısı getiriyor. Kayıp Cennet izleyiciyi, hafızalardan silinmeyecek, gerilimli, sırlarla dolu benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. Yirmi yıl önce ölen Pablo Escobar’ın (Benicio Del Toro) kokain imparatorluğu, onu tarihteki en zengin suçlulardan biri haline getirdi. Binlerce kişinin ölümünden sorumlu olmasına rağmen Escobar’ın yarattığı Robin Hood benzeri karakteri ve kısa politik kariyeri, kendisine Kolombiyalılar arasında bir halk kahramanı özelliği kazandırdı.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

maybe2626 : Pablo Escobar'ın hayatından bir kesit vermiş film bize, vasatın üzerinde buldum, sinemada değil de evde izlenebilir bence, bu türden hoşlananlar ve fazla alternatifi olmayanlar beklentiye girmeden izleyebilirler.
grkmdmrts : Bazen olmayacak filmlere neler yazılıyor bu filme de düşük puan verip neler yazılmış. Gayet sürükleyici , gerilim olan zeki bir senaryo ile geçmiş gelecek senkronlarının kullanıldığı gayet başarılı bir kısmi biografik eser olmuş izleyin
denisilin : Gayet güzel bir film!... Bir dönemin en büyük suçlularındandı escobar... Heyecanı başlarda az ama bir yerden sonra hiç düşmüyor. İzleyin bence iyi seyirler olsun.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2091[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2529[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL