Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dehşet Gecesi (2014) Exists TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Eduardo Sánchez

Senaryo: Jamie Nash

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Korku

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Spiderwood Studios, Austin, Texas, USA



[hakkinda]Blair Cadısı filmiyle birlikte "buluntu belgesel" türüne yeniden hayat öpücüğü kondurmakla kalmayıp, bu alt türü oldukça popüler hale getirenEduardo Sanchez, son filmiyle birlikte de bu türün nimetlerinden faydalanmayı ihmal etmiyor!

Sanchez'in bu defa peşine düştüğü efsaneyse, pek çok dizi, film ve video oyuna konu olmuş Koca Ayak miti! Film, Texas kırsallarında, Koca Ayak'ın peşine düşen bir grup gencin hayatta kalma öyküsünü anlaıyor.(beyazperde) [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

hulusidiken : Şu el kamera ile çekilen filmleri kim uydurdu anlamıyorum arkadaş, nefret ediyorum birde imdb puanları genellikle yüksek oluyor, baktığınız zaman ise mantık denen birşey yok adamlar en sıkışık anında bile halen ellerindeki kamera ile çekim yapmaya çalışıyorlar salaklık diz boyu.
indiana1 : Tamam haklısınız. Bende artık şu el kamerası olayından iyice sıkıldım. Ancakkkk bu filmde ilk 5 dakikasından sonra heyecan ve gerilim ibresi devamlı yükseliyor. Olay bir koca ayak ile 5 genç arasında geçiyor. neyse fazla anlatmayayım ama heyecan ve gerilim sevenlerin izlemesini tavsiye ederim.
denisilin : gençler yine toplanmışlar acaba kendimizi nasıl öldürtebiliriz demişler almışlar ellerine kamera ölürken bile bırakmamışlar... türünü sevenler beğenir diye tahmin ediyorum ben film yokluğundan izledim...

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2090[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2528[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL