Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Man of Tai Chi (2013) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Keanu Reeves

Senaryo: Michael G. Cooney

Ülke: ABD, Çin, Hong Kong

Tür: Aksiyon , Dram

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014 (Türkiye)

Dil: Çin Lehçesi, İngilizce, Çince

Çekim Yeri: Beijing, China

Bütçe: $25,000,000 / Hasılat: $61,054



[hakkinda]Amerika ve Çin ortak yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde de yer alıyor. Matrix serisinden dövüş sahnelerine aşina olan sanatçıyı, dövüş sanatları üzerine odaklı bu filmde kötü adam olarak izleyeceğiz.

Filmin başrolündeki bir diğer isim ise ünlü dublör ve dövüş koordinatörü Tiger Chen. Pekin kentinde geçen film, dövüş sanatları ile ilgilenen insanların hikayalerini anlatacak. Reeves'in yaklaşık 40 dakikasını sadece dövüş sahnelerine ayırdığı bilinen filmde özel görsel efektler ile klasik dövüş sanatları teknikleri ve yeni dövüş stilleri aynı sahnede harmanlandı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Nox : Tai Chi felsefesi ile ilgilenenler için, seyredilesi bir filim , ama yok .."Tai Chi nedir kardeş, yenir mi içilir mi" hesabı düşünenler için sadece dövüş sahnelerinden ibaret olacaktır film. Önce Thai Chi gerçekte nedir, neyi amaçlıyoru bakarak seyretmek icap eder..
111orbital111 : fragmanı izledik sonunda... Keanu Reeves'ta biraz yaşlanma var sanki ama yönetmenlik yakışmış adam karizma.... bizede ilk yönettiği filmi izlemek düşer
kataman : ip man kadar olmasada dovus sahneleri guzel, kurgu guzel gereksiz romantizmlerden kacinilmis ve guzel bi film cekmis keanu.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2088[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2526[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL