Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölüm Fısıltısı (2014) The Canal TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ivan Kavanagh

Senaryo: Ivan Kavanagh

Ülke: İrlanda, İngiltere

Tür: Korku , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 29 Mayıs 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce



[hakkinda]Film arşivcisi olan David (Rupert Evans), karısı Alice'in (Hannah Hoekstra) kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Bu sırada iş arkadaşı Claire, David'e eski bir film kasedi verir. Bu kasette oturdukları evde 1902 yılında vahşi bir cinayetin işlendiğini gösteren görüntüler yer almaktadır. Yaşadıkları evde cinayetler işlendiğini de öğrendikten sonra stres ve baskı altına giren David evde başka varlıkların olduğuna inanmaya başlar. Gerçekten karısının onu aldattığını öğrendikten sonra ise karısı ortadan kaybolur. Polis bu durumun arkasında David'in olduğunundan şüphelenir. Karısını o varlıkların öldürdüğünü inanan David ise, bir takım kanıtlar bulmaya çalışacaktır… [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

astraltrvlQ : Giriş bölümü biraz sıkıcı gelebilir ancak korku filmi seyretmeye uygun bir ortamda gelişme kısmına kadar sabredebilirseniz filmin ikinci yarısı fazla yüksek tutulmayan beklentileri karşılayabilir nitelikte. Konu olarak "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" şeklinde değerlendirirsek haksızlık etmiş olmayız ancak tüylerinizi diken diken edecek birkaç, tiksintiyle karışık dehşete düşürecek bir sahnesi ve şoke eder kıvamda bir finali olduğunu da eklemek gerek. Kıyaslayacak olursak, son yıllarda korku severlere yedirilmeye çalışılan ve özellikle genç izleyici tarafından fazlaca abartılmış birkaç filmden daha iyi. Aslında 6,5 tam hakkı ama sitemizde buçuklu sistem olmadığından yarım puan torpil geçtim.
DePutaMadre : Filmi az önce bitirdim..Bir korkusever olarak "beğendim" diyebilirim..Öyle aman aman omasa da yine de iyi seviyede..Oyunculuklar güzel..Gizem ve gerilim gayet yeterli..Filmi ileri sardırmak istemiyorunuz en azından,bu bile bence bu son zamanlardaki korku-gerilim türündeki filmler için iyi bişi olsa gerek diye düşünüyorum..Bence "seyredin"..
disturbia80 : Konuyu bağladıkları yer gayet tahmin edilebilir, ancak son sahnede hissedeceğiniz ürperti ile bu durumu unutuyorsunuz..
İzlediğime pişman olmadım.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2087[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2525[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL