Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cut Bank (2014) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Matt Shakman

Senaryo: Roberto Patino

Ülke: ABD

Tür: Gerilim

IMDB Puanı: 6.0

Dil: İngilizce

Bütçe: $5,000,000



[hakkinda]2014 Toronto Uluslararası Film Festivalinde En Çağdaş Dünya Sineması bölümünde galası yapılmış olan Liam Hemsworth, Teresa Palmer ve Billy Bob Thornton’un baş rolü paylaştıkları 2014 ABD yapımı filmde, küçük bir kasabada araba tamircisi olarak çalışan, bir zamanların lise futbol takımının yıldızı ve popüler çocuğu Dwayne McLaren (Liam Hemsworth), içinde bulunduğu hayatın sıradanlığından sıkılmıştır ve kız arkadaşı Cassandra (Teresa Palmer) ile şehire taşınıp daha iyi bir hayat sürmek ister. Dwayne McLaren’ın doğru zamanda yanlış yerde kendisini bulmasıyla bir dizi etkinliğin geleceğini belirlemesi anlatılıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lotusimpact : Bu kadar ünlü oyuncuya insan daha iyi bir şey bekliyor doğrusu. Küçük bir kasabadan kurtulmak isteyen çiftimizin sıradan hayatının bir anda sıradışı oluşunu anlatıyor. Psikopat karakterin üzerinde çok iyi durulmamış. Sonunda da işler oldu bittiye getirilmiş. Ben sonunda ne olur diye sabrettim siz edebilirmisiniz bilmiyorum.
denisilin : güzel bir kadrosu, kasvetli havası ve sıkıcı bir ilerleyişi var filmin... Sürprizbozan: Göstergenç kahramanımızın havadan para kazanmak için kurduğu küçük sahtekarlığın, hiç bilmediği bir katilin yoluyla kesişmesiyle zincirleme oluşan olayları izliyoruz. çok iyi değil çok kötü değil siz bilirsiniz!
gerappa : Fena film değil bana A Simple Plan filmini anımsattı izleyin.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2081[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2519[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL