Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steve Jobs: The Man in the Machine (2015) TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Alex Gibney

Ülke: ABD

Tür: Belgesel

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 14 Mart 2015

Dil: İngilizce



[hakkinda]Dijital çağın estetik vizyonuna sahip bir dehanın biyografisi. Suriye Humus doğumlu bir baba ile Amerikalı bir annenin çocuğu olan Steve Jobs küçük yaşta evlatlık verilir. Gençliğinde teknolojiye olan merakı onu günümüzde 750 milyar $ değerinde bir marka olan "Apple" firmasını kankası S. Wozcniak ile beraber kurmuştur. Bu bir biyografi yani film değil. 2013 yılında A. Kutcher'ın oynadığı film ve 11 Aralık 2015 tarihinde gösterime girecek olan M. Fassbander'ın oynayacağı film. Yapımda ilginç anektotlar ve arkadaşlarının röportajları var. Dünya Teknoloji Endüstrisi içerisinde çok büyün bir öneme sahip olan Apple CEO’su Steve Jobs’un kişisel hayatını çok özel bir bakış açısıyla anlatılıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

leopar1972 : Steve ve Apple şirketi kıyasıya eleştirilmiş, yeri gelmiş Steve'n yatak odasına girilmiş(mecazi) ancak bu belgeseli hazırlayanlar hiçbir zaman "Steve" anlayamayacaklar ama olsun onu, yaptığı kaliteli iş dolayısıyla milyonlar belki milyarlar anlıyor "onlar" anlamasa da olur.. "Meyva veren ağaç taşlanır."
Tavsiye ederim, iyi seyirler....
denisilin : Steve jobs ve apple başarılarıyla öne çıkarılmış ama hatalarıyla da eleştirilmiş... Mesela vergi meselesi veya jobsun ilk başta çocuğunu kabul etmemesi ya da kafa karıştıran organ nakli gibi... Velhasıl bunlar beni alakadar etmez ipodu yaptığı için kendisine sonsuz minnettarlığım var ve bence dünyanın en büyük beyinlerinden biriydi... İzleyin derim!
aydin1972 : Dünyanın en şöyle adamı böyle adamı onu bunu bilmem ama ne i pod kullanırım ne mac kullanırım Apple marka hiç bir şey kullanmam..Ancak bunu Belgesel film olarak baktığımda güzel detaylar ve ilginç bir hayat hikayesi olduğu kesin..

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2066[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2498[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Teşekkürler
Referans URL