Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şeytana Karşı - Evil | 2003 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mikael Håfström

Senaryo: Jan Guillou , Hans Gunnarsson , Mikael Håfström

Ülke: İsveç, Danimarka

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 07 Mayıs 2004 (Türkiye)

Dil: İsveççe, Fince

Çekim Yeri: Filmhusateljéerna, Filmhuset, Svenska Filminstitutet, Gärdet, Stockholm, Stockholms län, Sweden

Nam-ı Diğer: Evil | Evil



[hakkinda]1950'lerde İsveç'te geçen hikayede, ergenlik çağındaki Erik, üvey babasının dayağı yüzünden hayatı çekilmez hale gelmiş bunalımlı bir gençtir. Üvey babasının verdiği bir kararla evden uzağa, bir yatılı okula gönderilen Erik, bunu bir kurtuluş gibi görse de kısa zamanda hiç de göründüğü gibi olmadığını farkedecektir.

Okulda öğrenciler arasında ciddi bir rekabet vardır ve güçlü öğrencilerin güçsüzleri ezdiği bir ortam oluşmuştur. Öğretmenlerin bile öğrenciler kadar baskı altında olduğu bir tür hapishanede olduğunu farkeden Erik'i, artık geride bıraktığı yaşantısından bile daha zor günler beklemektedir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

crimson_ : klasiklerim arasındaki yerini aldı . insanda böylesine derin etki brakan türden bir film . izledikten sonra direnme gücünüz artıyor
Joo : İsveç'in "Tatar Ramazan"ı desem yeri. Ondan aldığımız tad bunda yok tabi ama "onu seven bunu da sevdi".
Gücü elinde bulundurduğu için kendini asil addeden ve bu şekilde borusunu öttüren kokuşmuş bir güruha boyun eğmeyen ve sırf bu yüzden savaş açılan, git gide dozu artan bir şiddetle çiğnenmeye çalışılan, kendilerini "seçilmiş, iyi ve asil" olarak gördükleri için "şeytan" ilan ettikleri bir gencin destanı.
CruSuS : Favorilerim listeme dikey geçiş yapmış bir yapım.

Filmi çok beğendim. Senaryosunun çok güzel olmasının yanında, bu kadar da iyi işlenince seyir zevki yüksek bir film çıkmış ortaya. Ne yazık ki işlenen konu, dünde vardı, bugünde var, yarın da olacak. Bu tür dram filmlerinin sıkıcı geçen havasının aksine izlerken hiç sıkılmadım. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım filmlerden biriydi. Başroldeki oyuncunun performansı da çok iyiydi. Yer yer sinirlendirdi, yer yerde helal olsun dedirtti. Genel olarak ailecek izleyebileceğiniz, ders niteliğinde bir film. Şiddetle tavsiye edilir.

Altyazı için teşekkürler.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2034[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2467[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL