Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İrlandalı - The Guard | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Michael McDonagh

Senaryo: John Michael McDonagh

Ülke: İrlanda

Tür: Komedi , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2011 (ABD)

Dil: İngilizce, Irish

Çekim Yeri: Barna, County Galway, Ireland

Bütçe: $6,000,000 / Hasılat: $5,359,774



[hakkinda]Alışılmışın dışında, aykırı ve agresif kişiliğe sahip bir İrlanda polisi, gergin biri olan FBI ajanı ile uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı zincirini araştırmak için birlik olur. (imbd) [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

beregost : Bu sene seyrettiğim en iyi yapımlardan bir tanesi.Espriler ustaca işlenmiş.Vurdulu kırdılı bir aksiyon bekleyenler yanılırlar.
kenny_c : Baştan sona çok ince göndermelerle dolu son derece eğlenceli bir senaryo ve Brendan Gleeson'ın her zamanki muhteşem performansı beni son derece tatmin etti doğrusu. İsmine ve konusuna bakıp bunu aksiyon filmi sananlar ya da türünün komedi olduğunu okuyup gülemeyenlere çok da şaşırmıyorum. Nitekim bomboş senaryolarla kuru gürültü patırtıdan oluşan aksiyon filmlerine ve sadece belden aşağı ergen espirileriyle dolu filmlere gülmeye alışan seyirciyi tatmin etmeyecek bir film olması bile takdir edilmesini gerektiyor bana göre. Ben çok eğlendim izlerken. İngiliz gizli servisine ve FBI'ya yapılan göndermeler bile yeter eğlenmek için ki çok daha fazlası var filmde.
Attiwolf : Film ilk başta durağan görünebilir fakat, göndermeleriyle ve alışılagelmişin dışındaki diyaloglarıyla hiç sıkmadan akıp gidiyor. İzlerken oldukça güzel vakit geçirdim.

blanquista'ya altyazısı için teşekkürler.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2025[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2458[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL