Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çelik Yumruklar - Real Steel | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Shawn Levy

Senaryo: John Gatins , Dan Gilroy , Jeremy Leven

Ülke: ABD, Hindistan

Tür: Aksiyon , Dram , Bilim-Kurgu , Spor

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 07 Ekim 2011 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Yankee Air Museum

Bütçe: $110,000,000 / Hasılat: $299,268,508

Nam-ı Diğer: Real Steel: The IMAX Experience



[hakkinda]Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yeraltı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmeye çalışmaktadır. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna oğlu Max'le dahil olup birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) hayatının konu edildiği bir aksiyon dram filmidir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

forestgump03 : Hugh Jackman'a serserilik yakışmış. Hayattan beklentisizliği abartılmış örn.

Sürprizbozan: GösterZeus ile yapılan maçta ve daha öncekilerde çocuğun onu zorla ikna etmesi...

2020 havasını da tam yansıtamadıklarını söyleyebilirim. Telefon ve robotların kontrol kumandası vs. iyiydi. Onlar dışında teknolojiye dair pek bir şey yok.

Çocuğun rolü abartılmış 11 yaşında değil de bari 14 filan yapsalardı da yaşına göre konuşsaydı.

Zeus adlı robotun sahipleri çok yanlış seçilmiş. Hiç yakışmamış yani.

Sürprizbozan: GösterZeus gibi bir robotun pilinin bitmesi ilginç. Duracell 2020'de iflas ediyor heral.

Daha bazı bazı yanlışlıklar vardı ama hepsini teker teker yazmak istemedim. Filmden zevk alınır mı? Fazlasıyla. Harika bir film mi? Hayır.
filmerkan : Seyir zevki yüksek bir film. Yönetmeninden dolayı beklediğim zayıflıklar vardı, ama hikayenin ağırdan alınması ve daha çok baba-oğul ilişkisine odaklandığı için duygusallıkla izleyiciyi yakalayabiliyor. Özellikle robot dansı ve gölge programı başta olmak üzere birkaç fikir zekiceydi. Tabi çok sayıda havada kalan yanları da yok değil.

Sürprizbozan: Gösterfinalde bizim robotun karşısındakinin pilinin bitmesiyle onu yenmesi zayıf bir yöntemdi ve zeusun gücü nedense sadece bizim robotta daha zayıf göründü. zeusun sahipleri de ciddi bir filme yakışmayacak karakterlerdi. Daha çok Pokemon'daki cesi jeymsi andırmaktan öte gidememişler.
tenekecezve : Modern Rocky filmi. Özellikle Rocky ile büyümüş bizim jenerasyon için sıkılmadan izlenebiliyor. Ancak inşallah tadında kalır devamı gelmez. Böylece efsane filmler arasında yerini alır... Evangeline Lilly sülalecek bayılıyoruz

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=2000[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2433[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL