Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi | 2008 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Fincher

Senaryo: Eric Roth , Robin Swicord , F. Scott Fitzgerald

Ülke: ABD

Tür: Dram , Fantastik , Romantik

IMDB Puanı: 7.8

Vizyon Tarihi: 06 Şubat 2009 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Rusça, Fransızca

Çekim Yeri: Burbank, California, USA

Bütçe: $150,000,000 / Hasılat: $333,932,083

Nam-ı Diğer: Benjamin Button | Benjamin Button



[hakkinda]“Alışılmadık şartlar altında dünyaya gelmişim”.
İşte F. Scott Fitzgerald’ın 1920’lerde yazdığı ve seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamı konu alan hikayesinden uyarlanan “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi” böyle başlıyor: Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda, 1918’de, New Orleans’tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir. Film, pek de sıradan olmayan bu adamın yaşadığı serüven içinde karşısına çıkan kişilerin ve yerlerin, bulduğu ve kaybettiği aşkların muazzam öyküsünü, hayatın keyifleri ile ölümün hüznünü ve zamanın ötesine uzanan şeyleri konu alıyor.
Başrollerini Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Julia Ormond, Jason Flemyng, Elias Koteas ve Tilda Swinton’ın paylaştığı filmi David Fincher yönetti. F. Scott Fitzgerald’ın kısa öyküsüne dayanan hikayeyi Eric Roth and Robin Swicord yazdı, Eric Roth senaryolaştırdı. Filmde Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Ceán Chaffin yapımcı olarak görev aldı.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

chernoby : Filmimiz 1918 yılında amerikada değişik ama bir o kadarda ilgi çekici bir şekilde başlıyor. Yaşlı ve sevimsiz bir oğlan çocuğu olarak doğan Benjamin babası tarafından doğduğu gün bir huzur evinin kapısına bırakılıyor. Zaman ile gençleşmeye başlayan Benjamin burada ilk aşkı Daisy ile tanışıyor. Her gittiği yerde kendini sevdiren Benjamin zamanın ona oynadığı oyunun yavaş yavaş farkına varıyor. Gerek mizahi yanı gerek romantik ve fantastik yanı bu filmi ölümsüz bir yapım haline getiriyor.
umutbaba : Siz ister onaylayın ister onaylamayın bu film Amerikan sinema tarihinin en iyi senaryolarından birine sahip.Brad Pitt'in muhteşem oyunculuğuyla sizi kendine çeken bir film.David Fincher'ın Fight Club'dan sonra yaptığı en iyi film.Makyajlar harika,müzikler harika,oyunculuklar harika.Kurgusal açıdan da film bir iskelete oturmuş şekilde ilerliyor.Herkes sonunun ne olacağını bildiği halde merak eder.Kim sevdiği adamı bir bebek gibi kollarında kaybeder ki gerçekten tuhaf bir hikaye.
serenimo : Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Herşeyiyle harika 2 yıl önce izledim hala tadı damağımda

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1999[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2432[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL