Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Footloose | 2011 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Craig Brewer

Senaryo: Dean Pitchford , Craig Brewer

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Müzik

IMDB Puanı: 5.8

Vizyon Tarihi: 06 Ekim 2011 (Avustralya)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Acworth, Georgia, USA

Bütçe: $24,000,000



[hakkinda]Genç ve yakışıklı Ren MacCormack, Boston kentini bırakarak, daha ziyade bir taşra kasabası olan Bomont’taki akrabalarının yanına taşınır. Görünümü çekici olduğu kadar kişiliği de asi olan Ren, kasabada 'huzuru' sağlamak adına uygulanan bazı yasakları alt üst edecektir.
Bomont kasaba konseyinin, 5 gencin ölümünün ardından rahip Shaw Moore rehberliğinde çıkarttığı kamuya açık yerlerde yüksek sesle müzik dinleme ve dans etme yasağı, Ren liderliğinde ve Bomont'un yerlisi gençler sayesinde tarihe karışacaktır. Diğer yandan rahibin güzel ama problemli kızı Ariel, Ren'in duygularını alt üst edecektir...

Her başkaldırış beraberinde direniş ruhunu getirir...

"Hustle & Flow", "Kara Yılan İnliyor" gibi filmlerle rüştünü ispatlayan senarist ve yönetmen Craig Brewer, 1984 yılında çekilen ve dans filmleri arasında klasik olarak gösterilen "Footloose" filmini yeniden sinema perdesine taşıyor. Başrollerinde Kenny Wormald, Julianne Hough, Andie MacDowell ile Dennis Quaid’in yer aldığı müzikal eğlenceli bir gençlik yapımı olarak görünüyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

g.c. : İnceleme Yazısı için : http://www.turkcealtyazi.org/inceleme/10...loose.html
Eksiler :

Bir başkaldırı anlatılırken, yasal dayanağını İncil'den alıp yasaklara koyanlara karşı yine İncil'den alıntılar ile kendini savunmaya çalışmak fiyasko idi. Bunu 84 yapımında kullanabilirsiniz çünkü din-devlet belki o kadar ayrışmamıştır ancak siz 2011 yılında aynı savunmayı kullanırsanız komik olur. Bu bir özgürlük mücadelesi iken yine dinin gücüne boyun eğildi. Zaten mahkeme salonunda ki dansı savunma anı hiçte güçlü bir anlatıma sahip değildi. Çok daha hayattan argümanlar ile bir savunma yapılmalı idi.

Yan roller oldukça kötü idi. Filmde rolünü beğenebileceğimiz, oyunculuğu ile bir adım önde kimse yok.

Artılar :

Müzikler, kesinlikle keyifle seçilmiş.

Toplu halde yapılan line dans adı verilen çiftlik dansları izlenilmeye değer.

Julianne Hough'un bazı sahnelerde gözlerine yakın çekim yapılarak sanki Jennifer Aniston'a benzerliği gösterilmeye çalışılmış gibiydi ve evet bence yeni J.A. olmaya aday.

Sonuş itibari ile 84 yapımına iyi değerlendirmesi yapılıyorsa bu deneme kesinlikle "Kötü" idi.
Lestat de Lioncourt : Gençlik ateşi dans, müzik ve çılgınlıkları en havalı şekilde sunan bir yapım. Sadece müzikleri ve dansları için bile izlenebilir. Ayrıca filmde Blake Shelton - Footloose şarkısıda çok güzeldi. İzlerken keyif aldım herkese tavsiye edilir.
akamat : ben filmi çok beğendim aşk eğlence hüzün dans hepsi bu filmde izlemenizi tavsiye ederim

Fragman




[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1995[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2428[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL