Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013) The Hobbit: The Desolation of Smaug TÜRKÇE DUBLAJ Dual m720p x265 - UEC Full F
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Peter Jackson

Senaryo: Fran Walsh , Philippa Boyens , Peter Jackson

Ülke: ABD, Yeni Zellanda

Tür: Macera , Fantastik

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2013 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: New Zealand

Bütçe: $225,000,000 / Hasılat: $960,366,855



[hakkinda]Yanlarında Bilbo Baggins ve büyücü Gri Gandalf ile beraber Cüceler, vatanları Erebor'u Ejderha Smaug'dan geri almak için olan zorlu yolculuklarına devam ederler. Bu arada Bilbo Baggins gizemli bir yüzüğün tesiri altındadır. Serinin ilk filmine nazaran oyuncu kadrosu iyice zenginleşen bu filmde maceraya doyacaksınız... - Gönderen: Melih Adıgüzel [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mesbul : Filmin ilk sahnesinde, Sürprizbozan: Gösterelindeki havuçtan bir ısırık kopararak kameranın önünden geçen adamın Peter Jakson olduğunu kimler anladı? Selam verir gibiydi..
alicanson : Hobbit serisini LOTR ile kıyaslamamak gerektiğini düşünüyorum.Neden mi?
Sürprizbozan: Göster1- Hobbit kitabını ve LOTR serisinin tüm kitaplarını okumuş biri olarak ; LOTR serisinin herhangi bir kitabı Hobbit'den daha zengin içeriğe sahip. Tolkien Hobbit'i çocuklar için yazdığından Hobbit'te masalcı bir anlatım var.

2-P.Jackson LOTR'u çekerken elinde 3 kitap olduğu için 3 filmi rahatlıkla çekebildi,hatta extended edition izleyenler bilirler uzun olduğundan kesilmiş sahneleri mevcuttur.Ancak Hobbit' tek kitap olduğundan 3 film çıkarmak zor iş bu yüzden anlatım ve geçişler uzun oluyor.

3-Şimdi gelelim P.jackson tek film çıkarsaydı diyenler vardır.Tek film olsaydı belki çok yüksek puan alabilirdi ama bu Lotr fanlarını tek filmle geçiştirmek olmazdı.Ayrıca Hobbit kitabından en kötü iki filmde çıkarılabilir.Ve son olarak tabi ki para kazanmak yani dünyada büyük bir Lotr fanı var.

4-Açıkcası orta dünya hayranı biri olarak çoğu lotr fanı gibi 3 film olması benim de işime geldi.Sonuçta çoğu kişi bu seriden mutludur.

5-Sonuç olarak Lotr bu seriden saten üstün bir seri,hobbit serisini ise geçmişe bir yolculuk ve hasret giderme olarak görün ve orta dünyadan albildiğiniz kadar zevk alın.İyi seyirler..
dolantin : Yüzüklerin efendisinden önce çekilmiş bir seri olsaydı bu seri bence bu kadar çok izleyici kitlesine ve yüksek puanlara yaklaşamazdı diye düşünüyorum. Kesinlikle kötü bir filim demiyorum ama Yüzüklerin efendisi serisi gibi bir başyapıtın bizde bıraktığı hayranlık Hobbit serisine duyduğumuz ilgiyi , verdiğimiz puanları bir şekilde etkiliyor gibi. Benim açımdan öyle. Tekrar ediyorum kötü film mi hayır . İlk filme göre bir tık önde bence ama hep içimde Yüzüklerin efendisindeki o coşkuyu heyecanı arıyor bir türlü bulamıyorum. 10/7,8

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1978[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2411[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL