Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tehlikeli Yürüyüş (2015) The Walk TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Robert Zemeckis

Senaryo: Robert Zemeckis , Chris Browne , Philippe Petit

Ülke: ABD

Tür: Macera , Biyografi , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 09 Ekim 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Montreal, Quebec, Canada

Bütçe: $35,000,000 / Hasılat: $422,274



[hakkinda]1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar. Philippe Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Yönetmenliğini Geleceğe Dönüş serisinden tanıdığımız Robert Zemeckis'in üstlendiği yapımın senaryosu Philippe Petit'nin "To Reach the Clouds" adlı otobiyografik kitabından uyarlandı. Filmin başrolünde Joseph Gordon-Levitt yer alırken kadroda kendisine Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale ve Ben Schwartz eşlik ediyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

umutbaba : Gerçekten merak ettiğim tek şey var. Acaba ikiz kuleler yok olduğunda neler hissetti. Usta bir sanatçının şaheserinin yok olması nasıl bir duygudur. Da Vinci'nin, Mona Lisa'sının gözlerinin önünde yanması gibi bir duygu olurdu heralde.
BatuhanBuber : Yükseklik korkusu olan kişilerin izlemesi gereken bir film.Film ile beraber daha çok gerilip heycanlanıyorsunuz
Molar34 : Bence şahane bir film. Biraz komedi, biraz heyecan ve hayal gücü... Zemeckis'in imzası olduğu belli. Filmin anlatımında da karikatür-vari bir hava var. Bu yüzden çok akıcı ve sıkmayan bir film. Joseph G.Levitt'in Fransız aksanlı İngilizcesi çok tatlı olmuş. Tüm film boyunca o aksanı koruyor ve Fransızcayı da güzel konuşuyor. Yani en azından benim kulağıma güzel geldi. İçi içine sığmaz tavrı ve cesareti... Masalsı başlayan filmin "tehlikeli yürüyüş" sahnesini çok beğendim. Orada bile komediyi elden bırakmamış yazar. Gerilim filmi sanmayın ama o yürüdüğü sahnede koltuğa gömülmedim desem yalan olur. Filmin bitiş sahnesine dikkat..

Fragman


[hide]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2397[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
teşekkürler
super bir site film indirmek cok kolay tesekkurler
çok başarılı ve tempolu bir filmdi izlemenizi tavsiye ederim.
başarılı yüklemeleriniz için elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık
Referans URL