Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Turkey Shoot (2014) Ölüm Oyunu TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jon Hewitt

Senaryo: Jon Hewitt , Belinda McClory

Ülke: Avustralya

Tür: Aksiyon

IMDB Puanı:

Dil: İngilizce



[hakkinda]Savaşın ortasında, düşman topraklarında tek başına kalan özel harekat uzmanı Rick Tyler, gözünü maksimum güvenlikli bir hapishanede açar. Buradan kurtulabilmesi için tek bir şansı vardır: verilen görevi kabul etmek. Şimdi özgürlüğünü geri alabilmek için dünyanın en tehlikeli bölgesinde, dünyanın en acımasız katilini alt etmesi gerekmektedir. Peki Rick, bu oyunu tek başına oynayabilecek midir? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

gokhanvai : Nerede şu "Turkey" sözcüğünü görsem sinir oluyorum. Güzelim Türkiye'mizin ismini aptal bir hindiye çeviren nasıl bir zihniyettir anlamıyorum. Bir kişi de çıkıp ülkemizin ismi Turkey değil, Türkiye demiyor.
aydin1972 : aynı konu üzerine bir ton film var neden halen çekerler aynı konulu filmleri bilmem..sanırım Yapımcı firma bu şekilde para aklıyor..
Htmakina : Bir an kendimi teknolojik silahlara karşı koyan Rambo filmini izliyorum endişesi uyandırdı. Onlarca film seyrettik böyle ve sonu daha ilk 5 dakikasından bellidir. Filmin hindiyle ve Türkiye ile alakası yoktur, izleyeceklerin dikkatine.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1947[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2375[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL