Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jack Reacher (2012) TÜRKÇE DUBLAJ m720p x265 Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Christopher McQuarrie

Senaryo: Lee Child , Christopher McQuarrie

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2012 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Saltsburg, Pennsylvania, USA

Bütçe: $57,000,000 / Hasılat: $218,340,595

Nam-ı Diğer: One Shot



[hakkinda]Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, mesai saatinden hemen önce insanlar işlerine doğru koşturmakta, günlük telaşlarını yaşamaktadırlar. Tam bu sırada 10th Street köprüsüne bakan parkta, nehrin karşısı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg polis departmanının çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir. Bu arada zanlı Jason Barr'ın avukatı Helen Rodin de Bölge Savcısı olan Alex Rodin'in kızıdır. Baba-kız arasındaki hesaplaşmanın boyutları ise çok farklıdır...
Olağan Şüpheliler filmiyle 1996'da En İyi Senaryo dalında Oscar almış olan senarist ve yönetmen Christopher McQuarrie'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu ikinci filmin başrolü ise Tom Cruise. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

maygar : Film güzel başladı ama öyle ilerlemedi ve finali de yakışmadı. Araba kovalamaca sahnesi zorlama yerleştirilmiş ve saçma olmuş, finali de çok önceden belli olduğu için son 15-20 dakikasında bir sürpriz de olmayınca hayal kırıklığı ile bitiyor.
İzle ve unut filmlerden. Tom Cruise'i çok beğenirim ama filmlerinin çoğu bu tarzda.
forestgump03 : Filmi izledikten sonra Nicholas Cage'e bir rakip çıktığını düşünüyorum. Film karmaşalarla dolu. Yani filmi çekelim gerisi önemli değil gibi. Aksiyon arıyorsanız yok.

Sürprizbozan: Göster Zec kimdir nedir bir bilgi yok? Polis neden işin içinde bir bilgi yok? Nişancımız kimdir nedir bir bilgi yok? Jack Reacher eski bir asker ama kimdir nedir bir bilgi yok? Bu adamlar o kadar insanı ne için öldürdü diye düşünürken; ya işte ne olduğunu 2 şirket olsun bunların hisseleriyle ilgili bi'şeyler olsun vursunlar birisini. Jack Reacher'ı durdurmak için 5 adam bir kızı yem olarak kullansın. Ne gerek varsa... Jack Reacher atış talimi (!) yaparken boş kovanı o sıcaklıkla eliyle çıkarsın filan. Son sahnede Jack Reacher elemanı silahsız yakalamışken mertliğe sığmayacağı için yumrukla döver vs.

Senaryosuz film çekmeyi başardıkları için kendilerini kutluyorum. Mantık hataları olan ve gereğinden çok daha uzun bir film.
finallyfree : Film güzel arkadaşlar kesinlikle sıkılmadan izlersiniz. Ama hala bıkmadılar şu araba sahnelerinden. Her aksiyon filminde illa bir arabanın bir arabayı kovalaması mı lazım.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1933[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2361[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL