Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: No Good Deed (2014) TÜRKÇE DUBLAJ m720p x265 Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Sam Miller

Senaryo: Aimee Lagos

Ülke: ABD

Tür: Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2014 (Trinidad and Tobago)

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, USA

Bütçe: $13,200,000 / Hasılat: $50,638,247



[hakkinda]Eski bir bölge avukatı ve çocukları bir adam tarafından kaçırılırlar. Onları kaçıran adam, hapishaneden kaçmış biridir ve bir araba kazasının kurbanı gibi bir tavır takınarak rol yapmaktadır.

Yönetmenliğini Sam Miller’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Taraji P. Henson, Idris Elba ve Mark Rhino Smith gibi isimler yer almaktadır. Filmin senaryo yazarı ise Aimee Lagos’tur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mylittlegirl : Akıcı, seyir keyfi olan ancak gerilimin daha fazla arttırılabileceği bir film. Çıkış noktası iyi ama oyuncuların kalitesine yakışan bir kurgu yok. Zaten İdris Elba taşıyor filmi. Kadının kocası gelir filmin gerilimi artar diye bekledim olomadı. Yada polis kontrolünde bir takip durumu olur mu dedim. Oda boş çıktı. Yada kadının kocası telefon açacağına eve gelseydi falan neyse izlenmez değil ama....
CaglayanWade : Yani eh iste denilebilecek bir film. Fragmanina bakip gercekten birseyler olucak havasina giriyorsunuz ama bakiyorsunuz ki fragmanda zaten biri disinda butun onemli sahneleri gostermisler. Verdigim paraya acidim gercekten.
ceydab : Daha heyecanlı işlenebilecekken bir yerlerde hep bir yarım bırakılmışlık vardı. Bu da oluşabilecek aksiyon ve gerilimi yarıda bıraktı. Belki de bir beklenti nedeniyle dilmin sonuna kadar gidebiliyorsunuz. Ama keşke bu da olsaymış demeden de duramıyorsunuz. Izlerken sizi çok yormayan bir yapım. Zamanınız varsa izleyin yoksa gerilimi daha bol ve daha süprizlerle dolu bir sürü film var etrafta.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1917[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2345[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL