Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yengesini Facebook'ta 'Salak' Olarak Etiketleyen Kıza 1 Yıl Hapis Cezası!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: yengesini-facebook-ta-salak-olarak-etike...05x290.png]
New York'ta yaşayan Maria Gonzalez, yengesi Maribel Calderon'u Facebook'ta 'salak' olarak etiketlediği için 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bundan sonra sevmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı hakaret içeren kelimelerle etiketlemeden önce iki kere düşünün. ABD’de meydana gelen olayda yengesini Facebook’ta salak olarak etiketleyen bir kız, mahkeme tarafından 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bir zamanlar abisiyle evli olan Maribel Calderon’ı Facebook üzerinden etiketleyip ‘salak’ diyerek hakaret eden Maria Gonzalez isimli kız, yengesi tarafından ‘2. dereceden hakaret ettiği’ gerekçesiyle mahkemeye verildi. Calderon, davanın görüldüğü mahkeme tarafından önce 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı, daha sonra iyi halden faydalanarak ceza almaktan kurtuldu fakat yengesi hakkında daha önce verilen ‘iletişime geçme yasağı’na hala devam ediliyor. (hem iletişim yasağı var hem de hakaret etmiş, öğle yemeğinde yürek yemiş galiba)

[Resim: 234542376.jpg]

Buna benzer örnekleri daha önce ülkemizde de görmüştük. (özellikle devlet kurumlarında çalışan kişiler tarafından) Hapis cezası almamış olmalarına rağmen en kötü ‘tazminat’ davasıyla para ödeyen Türk vatandaşlarını gördükten sonra Maria Gonzalez’in ucuz yırttığını düşünüyorum.
Salak deyince niye hapis cezası almış onu anlamadım msjlarda millet birbirlerine neler diyo neler küfürler felan salakda bişey yok yani Açık Ağızlı Gülümseme etiketlese bile bunda bence bi suç yok
Referans URL