Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: John Wick (2014) TÜRKÇE DUBLAJ m1080p x265 Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Chad Stahelski , David Leitch

Senaryo: Derek Kolstad

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 28 Kasım 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Rusça, Macarca

Çekim Yeri: New York City, New York, USA

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $130,888,901



[hakkinda]Yönetmenliğini David Leitch ve Chad Stahelski ikilisinin üstlendiği film; kendisini öldürmek için tutulan eski bir dostunun peşine düşen tetikçi John Wick'in intikam öyküsünü anlatıyor.

Yapılan klasik bir araba hırsızlığı, Rus mafyasının önemli adamlarından birinin oğlunun başını belaya sokacaktır. John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov'un oğlu Josef Tasarov'dur ve John'un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lobo : mantık hatası arayan , konu arayan izlemesin aksiyon sevenler 1 dakika bile sıkılmaz
erdemis : Filmi beğenmiyenler veya sıradan olmuş diyen arkadaşlar daha ne bekliyorlar, bundan daha güzel nasıl olalabilirdi ki anlamıyorum.. 5 dakkika sıkıldım bile diyemiyeceğin bi film olmuş. bu sene izledigim en güzel filmler arasında..
Yorumbaz : John Wick, beklediğim bir aksiyon filmi değildi. Çünkü fragmanı ve konusundan anlaşılacağı gibi de basit bir intikam öyküsüydü. Ama film hakkındaki yüksek puanlar ve olumlu eleştiriler, beklentimi arttırmama sebep oldu. Bu filmi de büyük bir beklentiyle ama işin özünde de basit bir film olduğunu bilerek izledim. İyi ki de öyle izlemişim çünkü film oldukça basit bir film. Yani senaryo çoğu yerde tahmin edilebilir bir şekilde. Ama bu filmin çok kötü olduğu anlamına gelmiyor. Nasıl gelmiyor peki? İşte film keskin virajını burada alıyor. Böylece aklımızda kötü değil, eğlenceli bir deneyim olarak kalmayı başarıyor.

Filmin konusu kabaca şöyle: "Karabasan" lakaplı John Wick'in karısı ölür ve karısının son hediyesi olan köpek Daisy ile kısa sürede güzel bir arkadaşlık kurar. Fakat birileri Daisy'i öldürür ve John Wick intikam yemini eder." Filmin konusu böyle ve izlenilecek bir yanı yokmuş gibi geliyor, değil mi? Yani aslında evet de filmde bundan fazlası var. Öncelikle John Wick'in karısının ve köpeğinin ölümü oldukça dramatik işlenmiş, oldu bittiye getirilmemiş. Bu yüzden Wick ile biraz bile olsa duygusal bir bağ kurabiliyorsunuz. Filmin ilk artısı bu. Başka bir artısı ise aksiyonun tatmin edici bir şekilde olup başarılı bir şekilde işlenmesi. Filmde sürekli John Wick'i adamların beyninden vurarak (ya da headshot diyebiliriz) izliyoruz. Hatta bir süre sonra teşvik bile edebiliyoruz. Filmi izlenilebilir kılan başka bir etken de bu.

Bu arada filmi başlangıcına göre de yargılamayın. İlk 15 dakika oldukça sakin ve normal bir şekilde geçiyor, birdenbire film ters köşe yapıp tam gaz aksiyon yönünde ilerliyor. Hatta aksiyon olurken bazen araya minik komedi unsurları da serpiştiriliyor. Gece kulübüne bornozu ile dalan adamın koşuşu buna iyi bir örnek.

Bu arada filmi izlerken aslında buna benzer filmleri son zamanda aklıma gelmedi değil. The Equalizer (Adalet) buna bir örnek mesela. Ama John Wick, onlardan biraz daha farklı. Bu sefer ana karaktere daha çok odaklanılmış. Bu da büyük bir fark yaratmış işte.

Neticeye gelelim, John Wick her haliyle klişe bir film. Ama bazı artı yönleri filmde epey bir olumlu yönde etki ederek başarılı bir izlenim yaratıyor. Vakit geçirmek için güzel bir seçim olur bence. İzlenebilir. İyi seyirler.

Not: Keanu Reeves'i de epeydir yeni bir filmde görmemiştim. Bu bile filmi izlemek için iyi bir neden olabilir. İyi bir oyunculuk çıkarmış Reeves.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1909[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2337[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL