Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Büyük Budapeşte Oteli (2014) The Grand Budapest Hotel TÜRKÇE DUBLAJ m720p x265 Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Wes Anderson

Senaryo: Stefan Zweig , Wes Anderson , Hugo Guinness

Ülke: ABD, Almanya, İngiltere

Tür: Macera , Komedi , Dram

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 11 Nisan 2014 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: Görlitz, Saxony, Germany



[hakkinda]İkinci Dünya Savaşı sırasında, Avrupa'nın ünlü bir otelinde geçen film, otelin emektar görevlisi ile genç çalışanı arasındaki arkadaşlığa odaklanırken, 20'nci yüzyıl başı Avrupa'sındaki kültürel ve politik değişimi de konu ediniyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Divxteam : Wes Anderson'un hikayesel ve bir o kadar da sımsıcacık anlatımıyla Ralph Fiennes'ın müthiş oyunculuğu ile gerçekten enfes bir film olmuş.

Bu yılın kesinlikle en iyi filmlerinden.. Ayrıca M. Gustave ile Zero'nun arkadaşlığı, dostluğu, birbirlerine güvenip sır saklamaları oldukça dikkat çekiciydi..

Kış Manzaraları,doğa görüntüleride çok etkileyici.. Kesinlikle izlenmeli..
justred : Amelie tarzı gibi geldi. O filmi de çok sevmiştim. Tam arşivlik. Film kırmızı halı şöleni gibi. Bir çok açıdan tavsiye ederim, yorulmadan, sıkılmadan, keyif alınarak seyredilecek filmlerden.
DanteAllaegri : Ralph Fiennes'in olağanüstü oyunculuğu Wes Anderson'un kusursuz yönetmenliği ve mükemmel senaryosuyla benim için gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında adını altın harflerle yazdırdı. Bu kadar mükemmel bir film beklemiyordum açıkçası. Bu sene eğer oscar geçen sene yaptığı gibi yine bağımsız filmlere gerektiği önemi gösterirse en iyi erkek oyuncu en iyi senaryo en iyi yönetmen ve en iyi film dallarında bu senenin favorisi olacağını düşünüyorum. Ama yine büyük prodüksiyonlara iş yaptırırlarsa anca en iyi erkek ve en iyi senaryoda aday olur.

Fragman


[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1871[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2300[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
şu x265 mkv sıkıştırma şahane. 369 mb boyut 720p görüntü kalitesi harika bişi. inşallah tüm filmler bu şekilde sıkıştırılır. teşekkürler. açamayanlar için; VLC media player sorunsuz açıyor.
Referans URL