Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft, Çocukları Eğitmek İçin Geliştirilen Minecraft: Education Edition'ı Yayınladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: microsoft-cocuklari-egitmek-icin-gelisti...05x290.png]
Çocukların büyük bir çoğunluğu Minecraft oynamayı seviyor ve dünya genelinde Minecraft, çocukların en çok oynadığı oyunlar arasında yer alıyor. Kısa sürede büyük bir başarı yakalamasının ardından birkaç sene önce Microsoft tarafından satın alınan eğlenceli oyun, Microsoft'un yaptığı çalışmalarla günden güne gelişerek oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Microsoft çocuk oyuncuların sayısının artmasından dolayı mutlu, ancak çocukların oyun oynamasının yanı sıra birşeyler de öğrenmesini istiyor. Bu nedenle yeni bir Minecraft oyunu ürettiklerini duyuran Microsoft yetkilileri, Minecraft: Education Edition'ı tanıttı.



Minecraft: Education Edition Minecraft'ın "inşaa et ve yık" şeklindeki oyun yapısının yanı sıra ilginç yapıların da konu alındığı bir oyun. Bu oyun sayesinde çocukların antik Pompeii, Keops Piramidi, Yunan tapınakları gibi tarihi mekanları gezegebileceğini söyleyen Microsoft yetkilileri, bu mekanları gezen çocukların bölgeler hakkında bilgiler edinebileceğini ve tarihi bilgileri öğrenebileceğini belirtti. Bazı okullarda eğitim amacıyla oynatılan Minecraft oyununda eğitim için kullanılabilecek olan bu mekanların çocuklarda yaratıcılığı da tetikleyeceği düşünülüyor.



Minecraft'ın yeni sürümünün yanı sıra özel bir web sitesi de tasarladığını duyuran Microsoft yetkilileri, bu siteye kayıt olan öğretmenlerin Microsoft ile fikir alışverişi yapabileceğini belirtti. Bu sitede görüşlerini paylaşan ve Microsoft yetkilileri ile iletişime geçen öğretmenler, çocuklara derste göstermek istedikleri yapının Microsoft yetkilileri tarafından üretilmesini isteyebilecekler.

Kaynak: TheVerge
Referans URL