Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The DUFF (2015) TÜRKÇE DUBLAJ m720p x265 Ful Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ari Sandel

Senaryo: Josh A. Cagan , Kody Keplinger

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 19 Şubat 2015

Dil: İngilizce

Bütçe: $8,500,000 / Hasılat: $34,030,343



[hakkinda]Bianca (Mae Whitman) lisenin son sınıfına giden bir genç kızdır. Çok güzel olmamasına rağmen halinden ve görüntüsünden bir şikayeti yoktur. Ancak bir gün, lisenin popüler öğrencileri tarafından şişman ve çirkin olarak etiketlenip öyle tanındığını öğrenir. Lise hayatının son yılını kurtarabilmesi için bir an önce insanlarını algısını düzeltmek, önemli olanın dış görünüş olmadığını kanıtlamak zorundadır. Bu kavgada en büyük rakibi ise güzel Madison (Bella Thorne) olacaktır.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

luke-skywalker : klasik konunun farkli isleyis film fena degil izleniyor. Filmin bir yerinde kizlardan biri istesem 30 yaslarindakini bile elde edebilirim falan dedi orda bi hüzünlendim yasimi fark ettim vayy be kac yil gecmis
Alper2003 : Klişe bir gençlik filmi olmasına rağmen sıradışı bir şekilde keyifle izledim. Olayı abartı cinselliğe vurmadan, tadında esprilerle güzel vakit geçirebileceğiniz bir film. Kadro iyi seçilmiş. Tavsiye ederim.
denisilin : bildik tipik bir genç filmi... lisede geçiyor popüler kızlar oğlanlar vs. konu zaten başından belli. lakin izlerken sarıyor eğlenceli bence... izlenir diye düşünüyorum.

Fragman


Şifre: zamundatorrent.net

[hide]
[upto]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1785[/upto]
[fichi]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2219[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL