Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Inherent Vice (2014) Gizli Kusur 720p x265 Türkçe Dublaj - Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Senaryo: Paul Thomas Anderson , Thomas Pynchon

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Suç , Dram , Gizem , Romantik

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 08 Mayıs 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce, Japonca

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $11,110,975



[hakkinda]1980'lerin sonlarında Los Angeles'ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello'nun aldığı son iş her zamankinden daha zor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir. Sportello davanın içine girdikçe işler daha da karmaşık bir hal alır ve bir noktadan sonra gizemin çözülmesi, asıl hedefi olmaktan çıkar...

Thomas Pynchon'ın romanından sinemaya uyarlanan filmi yazıp yöneten isim Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood ve The Master gibi başarılı filmlere imza atan Paul Thomas Anderson. Filmin başrollerinde ise Jena Malone, Joaquin Phoenix, Josh Brolin ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimler yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : ne yüksek puanına ne de kadro kalitesine aldanmayın izlemesi çok zor bir film...
Yorumbaz : Inherent Vice, Thomas Pynchon’ın yedinci ve en komik romanından yapılan bir uyarlama ve aynı zamanda Paul Thomas Anderson’ın yazıp yönettiği yedinci film. Ayrıca Thomas Anderson filmlerinde olduğu gibi başrolde yine Joaquin Phoenix var. Gerçi bu film, bu ikilinin bir önceki filmi "Her"den daha riskli bir çalışma. Çünkü bu filmin, geçtiği zamanın havasını yaşatması, kendinden beklenilen düzeyde polisye türüne ve aynı zamanda da kara mizaha başvurması gerek. Bu film de bu etkenlerin hepsine hemen hemen başvuruyor zaten. O zaman bu filmin mükemmel olması gerek değil mi? Evet, film mükemmel de pek benlik değil doğrusu. Aslında bakarsanız çoğu kişi bu filme kötü yorum yazacaktır, vaktinin boşa gitmesi veya anlamsız bir film olduğu için. Aslında ben de bu yorumlara hem katılıyorum hem de katılmıyorum.

Öncelikle; film 1970 yılında geçiyor. "Dekektif Larry "Doc" Sportello'nun eline sevgilisi hakkında önemli bir bilgi düşer ve bunu soruşturmaya başlar. Ancak bu iş daha derine inecek ve daha da karmaşıklaşacaktır." Filmin en yalın özeti bu.

Şimdi öncelikle film oldukça başarılı bir şekilde işlenmiş ve zekice kurgulanmış. Filmdeki 1970'li havasını çok rahat görebiliyorsunuz. Ayrıca filmin zengin bir oyuncu kadrosu var ve film daha iyi bir hale dönüşüyor. Filmin buralarda hiç bir sıkıntısı yok.

Ama sıkıntılar bu büyük oyuncu kadrosu ile başlıyor. Hani iyi, hoş da bir yerden sonra olayları takip etmek iyice zorlaşıyor. Kalem kağıt ile takip edin desem de o iş de biraz zor. Yani filmi izlerken aklınızda hiçbir şeyin olmaması lazım. Ama gerçekten de, oyuncu kadrosu o kadar geniş ki isimleri bile ben aklımda tutmakta zorlandım. Filmin eksikliği belki de burada.

Ama açıkçası kafa dağıtmak için de iyi bir seçim Inherent Vice. Kötü bir film değil ama başarıya ulaştığı da söylenemez bence. Tam benlik değil ama eğer sizler bu tarz filmleri seviyorsanız izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

FİLMİN OLUMLU YÖNLERİ:

+ Başarılı oyunculuklar.
+ 1970'li havasının seyirciye çok iyi yansıtmış olması.
+ Hem mizah hem polisiye açısından güzel bir çizgi tutturmuş olması.
+ Sürükleyici olması ve kamera çekimlerinin uzun tutularak seyircinin bir nebze bile olsa filmin içinde hissettirmesi.

FİLMİN OLUMSUZ YÖNLERİ:

- Süresinin biraz uzun olması.
- Kadın karakterlerin üzerine fazla gidilmediği için filmin hikayesinde bir bağ kurulamıyor.
- Filmin sonu, beklentilerin biraz altında kalması.

TOPLAM PUAN: 7.2/10
hybrid : Yorumlara hiç aldanmayın güzel film.

Fragman


[boyut]765 MB[/boyut]


Screenshots / Ekran Görüntüsü
[Resim: VvMMQR.png]

[Resim: Vv3DRP.png]
[Resim: nLJloR.png]



[hide]

[upto3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1751[/upto3]
[user3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1752[/user3]
[mega3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1753[/mega3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2198[/fichi3]
[/hide]

RAR Şifresi:zamundatorrent.net

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL