Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mortdecai (2015) 720p x265 Türkçe Dublaj - Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: David Koepp

Senaryo: Eric Aronson , Kyril Bonfiglioli

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Aksiyon , Komedi , Gizem , Romantik

IMDB Puanı: 5.5

Vizyon Tarihi: 30 Ocak 2015 (Türkiye)

Dil: İngilizce

Bütçe: $60,000,000 / Hasılat: $30,509,026



[hakkinda]Sanat simsarı Charles Mortdecai çalınmış bir tablonun peşine düşer. Fakat bu tabloyu benzerlerinden farklı kılan, Nazilere ait mal varlıklarıyla dolu bir banka hesabına ait olmasıdır… Kyril Bonfiglioli’nin romanından Eric Aronson’un senaryosuyla uyarlanan filmin başrolü Johnny Depp. Kadroda kendisine eşlik eden isimlerse Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany ve Aubrey Plaza. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Sarkat : Eğlenceli bir film olmuş. Konusu sanat hırsızlığı. Jonnny Deep oyunculuğunu konuşturmuş. Sonuna kadar sıkılmadan seyrettiriyor. Aman
aman espriler olmasada herşey kararında
Yorumbaz : Johnny Depp, birbirinden egzantrik biyografisine şimdi de Mortdecai karakterini ekliyor. Gerçi herkes "bu film ile kariyerinin sonuna geldi" gibi şeyler diyor. Aslında haksız da değiller. Depp, bu aralar başarısız işlere karıştı ve hatta filmin bütçesine en az para kazandıran ünlülerden birisi. Ayrıca eleştirmenler de bu filmden pek hoşnut değiller. Herkes film ile ilgili; Senaryo yetersizdi, bütün usta oyuncular bu filmde harcanmış, açılış sahnesi gereksizdi, hikayede bazı boşluklar var, senaryo ara sıra yerini bel altı kısımlara vuruyor, film bir süreden sonra sıkmaya başlıyor... Tarzında kötü yorumlar yazmış. Ve bu kötü yorumların hepsine katılıyorum. Filmde bu eksiklikler vardı ama bu, ortaya çıkan işin berbat olduğunu göstermiyor. Ben şahsen filmi izlerken eğlendim ve 1-2 yerde de güldüm.

Filmin konusu şöyle: "Johanna (Gwyneth Paltrow) ve ona sadık kocası Mortdecai (Johnny Depp) çok zengindirler fakat iflasın eşiğine gelmişlerdir. Daha sonra Müfettiş Alistair Marthland (Ewan McGregor) Mortdecai'a bir iş teklif eder. Bu iş çalınan bir resim ile ilgilidir. Eğer Mortdecai çalınan resmi ve onu çalanı bulursa iflas açığı kapanacaktır. Mortdecai bu işi kabul eder ve onu yardımcısı Jock (Paul Bettany) ile dünya çapında geçen bir macera onları beklemektedir.

Şimdi, yazının başında filmin kötü taraflarına değinmiş olduk. Şimdi de iyi taraflarına değinelim: Öncelikle Johnny Depp yine başarılı bir performans sergilemiş. Mortdecai karakterini eğer bir başkası oynasaydı bu kadar keyifli olmazdı film. Ayrıca Depp'e o bıyık da yakışmış sanki. Ayrıca Gwyneth Paltrow, Paul Bettany ve Evan McGregor da kendilerinden daha değişik bir şekilde iyi bir oyunculuk sergilemişler.

Ayrıca film ne olduğunu anlamadan Rusya'dan Hong Kong'a, oradan da Londra'ya gibi hızlı ve enerjik geçişlerle naif bir dünya seyahati havası da yaratmış oluyor. Yönetmen David Koepp'de manzara
bakımından da güzel açılar yakalamış.

Aslında bu olumlu taraflar uzayıp gidebilir de neticeye gelelim bence; Mortdecai, oldukça izlemesi eğlenceli bir film. Bir tek ilk yarının sonlarına doğru biraz seyirciyi sıkıyor ve finali de biraz uzatılmış havası yaratıyor ama bunların dışında hafta sonu için hoş bir seyirlik olur bence. Eğlenceli bir şeyler arıyorsanız, Mortdecai'yi tercih edebilirsiniz. Fakat Johnny Depp'den bir başyapıt beklemeyin. İyi seyirler.
AgacaDalanVar : Yer yer kahkaha attıran bazen sıkan ama sonuna kadar kendisini izlettiren bir film.

Film fena değil. "Eh işte" dedirten cinsten. Genel hatlarıyla baktığımızda geçişleri, dialogları fena değildi. Az biraz sanattan anlasam, özellikle resimden, daha çok keyif alabilirdim. Sanat, yumuşak aksiyon, sade espri, ortalama merak uyandıran kurgu iyi harmanlanmış. Bunun yanı sıra Depp yine bildiğimiz fenomen olma yolunda ilerleyebilecek bir karakterde bulmuş kendisini. Kısacası ne çok eleştirebileceğim ne de çok övebileceğim bir tarafı var.

Depp diskografinize katmak adına izlenebilir. Sırada izleyecek daha iyi bir seçeneğiniz yoksa gönül rahatlığıyla bakabilirsiniz.

YIFY sürümü izlemek uygundur.
İyi seyirler.

Fragman




[boyut]499 MB[/boyut]


Screenshots / Ekran Görüntüsü
[Resim: VvMMQR.png]

[Resim: 7MyMgN.png]
[Resim: gZ9Z8O.png]
[Resim: 92D2oN.png]



[hide]

[upto3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1705[/upto3]
[user3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1706[/user3]
[mega3]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=1707[/mega3]
[fichi3]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=2176[/fichi3]
[/hide]

RAR Şifresi:zamundatorrent.net

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL